- Mary brukte 18.000 på å fikse håret

Kronprinsessen leide hotellrom og hanket inn kjendisfrisør.

PUNGET UT: Kronprinsesse Mary brukte, ifølge danske medier, 18.000 kroner på å fikse håret sin før et gallabesøk i USA. Foto: Stella Pictures
PUNGET UT: Kronprinsesse Mary brukte, ifølge danske medier, 18.000 kroner på å fikse håret sin før et gallabesøk i USA. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hos den danske kronprinsessen er det ikke rådene, men løsningene, som er dyre. Da hun og Frederik for noen år siden var på offisielt besøk i USA og skulle på gallamiddag i New York, tok hun nemlig en beslutning de færreste har råd til når de skal fikse håret mellom to arrangementer. Det skriver Ekstrabladet.

Kronprinsesse Mary leide simpelthen et hotellrom utelukkende for å få satt opp håret. På samme tid fikk hun bragt inn kjendisfrisøren Rene Friis, slik at han kunne gjøre henne klar til den store aftenen.


Prisen for hotellrommet endte på 10.600 kroner, mens det kjente frisøren skulle ha 6.650 kroner for å gjøre Mary og tre andre kvinner klare til fest.

Og ifølge kongehusets venner i Billed-Bladet, lyktes det hele over all forventning.

- Kronprinsessen strålte med sitt forrykende glamour-look ved den fine gallamiddagen. Mary var vakrere enn noensinne, het det i den etterfølgende reportasjen.

Gallamiddagen ble avholdt av «The American-Scandinavian Foundation», og var siste stopp på kronprinsparets reise.

Ifølge Ekstrabladet betalte kongehuset selv regningen for det ekstragavante påfunnet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: En kongelig baby på vei?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer