Mary blir hjemme med barn

Danmarks kronprinsesse kommer likevel ikke til Norge

BLIR HJEMME: Kronprinsesse Mary måtte bli hjemme med "Lillepigen". Bursdagscruiset i Norge ville bli vanskelig å gjennomføre med den lille prinsessen. Foto: Mark Cuthbert/UK Press Ltd
BLIR HJEMME: Kronprinsesse Mary måtte bli hjemme med "Lillepigen". Bursdagscruiset i Norge ville bli vanskelig å gjennomføre med den lille prinsessen. Foto: Mark Cuthbert/UK Press Ltd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Når Europas kongelige storfamilie onsdag samles i Stavanger for å hylle dronning Sonja på 70-årsdagen, blir det uten kronprinsesse Mary av Danmark.

Kronprins Frederiks australskfødte hustru figurerte opprinnelig på gjestelisten - sammen med sin ektemann og sine svigerforeldre - og meningen var at hun også skulle ha med seg de to barna, prins Christian og "lillepigen", som bæres til dåpen søndag.

 Sist uke ble det imidlertid kjent at Mary (35) blir hjemme i Danmark med barna.

- Det viste seg å være for mange praktiske problemer forbundet med å ha den lille prinsessen med på turen, sier Informasjonssjefen ved det danske hoff, Lis M. Frederiksen, til Se og Hør.

- Derfor har Hennes Kongelige Høyhet valgt å bli hjemme.

De danske kongelige kommer til Stavanger med kongeskipet Dannebrog, som skal delta på cruiset sørover langs kysten til Mågerø. Dronning Margrethe og prins Henrik blir med på hele cruiset - og det var det lenge også meningen at svigerdatteren Mary skulle. Men det blir det altså ikke noe av...

Kronprins Frederik blir heller ikke med på cruiset til Mågerø. Tronfølgeren deltar kun ved onsdagens festligheter i Stavanger.

LES OGSÅ: Hva Skal "lillepigen" hete?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer