DEN VIRKELIGE VERSJONEN: Kronprinsparet går vanligvis litt mer tildekket enn det kunstneren har valgt å framstille de. Foto: All Over Press
DEN VIRKELIGE VERSJONEN: Kronprinsparet går vanligvis litt mer tildekket enn det kunstneren har valgt å framstille de. Foto: All Over PressVis mer

Mary ammer og Frederik drikker øl

Mary ammer, mens Fredrik klør seg i skrittet. Det er slik en australsk kunstner portretterer det danske kronprinsparet.

SEHER.NO: Seneste påfunn down under er et såkalt "offisielt kongelig familieportrett" som viser en ammende Kronprinsesse Mary og en lettkledd Kronprins Frederik av Danmark.

Maleriet, som er laget av kunstneren James Brennan, vant en pris i den årlige "Bald-Archy"-konkurransen. Portrettet har fått stor interesse i Australia, som er Kronprinsesse Marys hjemland. Om verket forteller kunstneren selv i følge BT.dk:

- Mens familien (imaginært) satt modell, begynte Mary å amme Isabella. Frederik nøt en Carlsberg og justerte konstant på kronjuvelene sine.

Kunstneren erkjenner at han har valgt å forstørre Kronprinsesse Marys ben, men håper likevel at maleriet vil falle i smak hos Kronprinsparet av Danmark:.

- Jeg tror de vil få et 'kick' av å se maleriet, hvis de noen gang får se det, forteller kunstneren som fikk idèen til portrettet mens han støvsugde hjemme.

Om Kronprinsparet av Danmark har sett maleriet enda, og hva de synes om det, er enda uvisst..
LES OGSÅ: Pynter seg i norsk sølvrev