Maud Angelica Behn:

Märthas rørende hyllest

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behns datter er 17 år i dag.

FØRSTE BARN: I dag er det 17 år siden Märtha Louise og Ari Behn ble foreldre for første gang. Det er også den første bursdagen Maud Angelica feirer uten pappa. Her i 2005. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BARN: I dag er det 17 år siden Märtha Louise og Ari Behn ble foreldre for første gang. Det er også den første bursdagen Maud Angelica feirer uten pappa. Her i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, 29. april, er det 17 år siden kong Harald (83) og dronning Sonja (82) ble besteforeldre for første gang - da Maud Angelica, prinsesse Märtha Louise (48) og avdøde Ari Behns eldste datter, kom til verden.

Hun var da det første barnet som ble født inn i kongefamilien på 30 år - etter onkelen kronprins Haakon (46), som ble født den 20. juli 1973.

Varm hilsen

Prinsesse Märtha Louise er åpenbart stolt av datteren, noe hun beviste onsdag kveld i form av en hyllest på Instagram.

«Gratulerer med dagen, min kjære Maud. Du er en gammel sjel med så mye visdom i deg. En kilde til glede og kreativitet, dybde og latter. Du er så filosofisk av deg, og jeg elsker måten du ser verden på, tar vare på de rundt deg og ser dem med dybde», skriver prinsessa sammen med en tilhørende bildeserie.

Märtha går også innom en hendelse mange trolig husker - bisettelsen til Ari Behn. Talen til Maud Angelica ble hyllet av tusenvis etterpå, og det er tydelig i innlegget til mora at hun er veldig stolt.

«Selv i din mørkeste stund viste du verden hvordan du tenker på andre, gjennom å dele din visdom i talen i din fars bisettelse», skriver hun, og poengterer at Mauds tegne- og maleferdigheter kommer fra faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer