Emma Tallulah Behn:

Märthas datter til EM

Emma Tallulah Behn skal konkurrere i sprangridning i Portugal.

SKAL KONKURRERE: Emma Tallulah Behn (t.v) er tatt ut til EM. Her med søster Leah Isadora og mamma Märtha Louise. Foto: Fredrik Hagen / NTB
SKAL KONKURRERE: Emma Tallulah Behn (t.v) er tatt ut til EM. Her med søster Leah Isadora og mamma Märtha Louise. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden gikk Emma Tallulah Behn (12), datteren til prinsesse Märtha Louise (49), til topps i et nasjonalt ridestevne i Lier med hesten Fetoucha.

Nå er den unge rytteren tatt ut til EM for barn, juniorer og unge ryttere i sprangridning, skriver Norges Rytterforbund i en pressemelding. Mesterskapet skal finne sted i Vilamoura i Portugal fra 19. til 25. juli.

TIL EM: Emma Tallulah Behn og hesten Fetoucha. Foto: Kristian Strøm // Stroom Photography
TIL EM: Emma Tallulah Behn og hesten Fetoucha. Foto: Kristian Strøm // Stroom Photography Vis mer

Prinsesse Märtha Louise sier til Se og Hør at datteren gleder seg til å være med landslaget og representere Norge for første gang i både nordisk og EM.

- Vi gratulerer alle som er tatt ut til mesterskapene og gleder oss til tur, sier prinsessen gjennom sin manager Carina Scheele Carlsen.

Prinsesse Märtha Louise var selv sprangrytter i mange år og hevdet seg på nasjonalt nivå. Da Emma Tallulah vant et ridestevne tidligere i juni, mente Heidi Skar, mangeårig hestekommentator i Discovery, at seieren måtte være blant 12-åringens største prestasjoner på hesteryggen.

Stolt mor

Behn har vunnet flere stevner, blant annet i fjor sommer. Den gang var mora tydelig stolt:

«Min lille engel vant sin første Mini Prix i dag, med den flotteste Lyncott Fancy Pants (hesten, journ.anm.). Sammen er de uslåelige. Dedikasjonen denne lille sjelen har for hestene sine er så rørende. Jeg er så stolt av deg, kjære Emma», skrev prinsessen stolt i innlegget, som også besto av flere bilder og videosnutter av 12-åringen i aksjon.

DÅRLIG: Prinsesse Märtha Louise var tilsynelatende på dypt vann da hun skulle konkurrere i rygging med hestehenger. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

«Takk til alle som har støttet oss under denne reisen med hestene. De sier at «it takes a village to win». Din ridefamilie støtter deg, kjære. Takk til alle som har hjulpet oss», fortsatte Märtha Louise.

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer