Prinsesse Märtha Louise:

Märthas antrekk vekker oppsikt

- Jeg skjønner hvor kritikken kommer fra, sier moteekspert.

PÅ RØD LØPER: Prinsesse Märtha Louise poserer arm i arm med datteren Leah Isadora Behn og «Åndenes makt»-legende Lilli Bendriss på «Lange flate ballær 3»-premieren i Fredrikstad. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Prinsesse Märtha Louise poserer arm i arm med datteren Leah Isadora Behn og «Åndenes makt»-legende Lilli Bendriss på «Lange flate ballær 3»-premieren i Fredrikstad. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke var Se og Hør på premieren til Harald Zwarts nye film «Lange flate ballær 3».

Flere kjente fjes hadde tatt turen for å se den tredje filmen i serien, og blant disse var prinsesse Märtha Louise (50).

Prinsessen har fått en liten rolle i komedien, hvor hun spiller en trailersjåfør. I forbindelse med rollen måtte Märtha Louise blant annet få seg en falsk nese.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

Nådeløse i kommentarfelt

Prinsesse Märtha Louise ankom den rød løperen kledd i en strikkegenser fra sitt eget merke Hèst, og et stort, hvitt tyllskjørt av den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen. Øredobbene er av Caroline Svedbom.

BLE MED MAMMA: Märtha Louise kom ifølge med datteren Leah Isadora Behn. Avbildet er også Stella Zwart (ytterst t.v.). Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLE MED MAMMA: Märtha Louise kom ifølge med datteren Leah Isadora Behn. Avbildet er også Stella Zwart (ytterst t.v.). Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Da nettstedet «New My Royals» publiserte bilder av prinsessen fra premieren, holdt ikke folk i kommentarfeltet deres tilbake på hva de mente om antrekket.

«Å kjære... Prinsesse Märtha er en pen kvinne, men dette antrekket er forferdelig. Det ser ut som en gigantisk flaskebørste. Toppen ser veldig komfortabel ut, men ikke med flaskebørsten!», står det i en anonym kommentar.

«Jeg tror antrekket hennes skal se kunstnerisk ut. På avstand synes jeg hun ser ut som en gammeldags lampe», skriver en annen.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

En tredje mener at antrekket er en «katastrofe», men andre igjen viser sin kjærlighet til antrekket.

«Hahah! Märtha vet hvordan hun skal opprøre folk. Jeg liker det! Det er modig og morsomt og hun er så selvsikker», skriver en bruker som kaller seg for «Zucchina».

En annen kommentar beskriver prinsessen som «et friskt pust blant de kjedelige, kongelige 'tvillingene'».

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med manager Carina Scheele Carlsen, foreløpig uten hell.

Vanskelig antrekk å fotografere

Se og Hør har tatt en prat med moteekspert Marianne Jemtegård for å høre hva hun synes om det smått omdiskuterte antrekket til prinsessen.

Jemtegård mener antrekket har et Carrie Bradshaw-preg over seg, og at det kanskje så bedre ut hjemme i speilet enn foran kameraene.

STØTTER STILEN: Moteekspert Marianne Jemtegård mener at tanken bak antrekket til prinsesse Märtha Louise er god og «super hot». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
STØTTER STILEN: Moteekspert Marianne Jemtegård mener at tanken bak antrekket til prinsesse Märtha Louise er god og «super hot». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

- Det er nok et litt vanskelig antrekk å fotografere. Fra enkelte vinkler er det nok litt mer utflatterende enn andre. Jeg skjønner hvor kritikken kommer fra, men det er jo lett å sitte i joggebuksen sin bak tastaturet og synes at folk ser teit ut på den rød løperen.

Hun beskriver videre at trenden med å kombinere strikkegenser med et mer pyntet stoff er «super hot».

- Man må bare få rett kameravinkel, i hvertfall når det er volum både i bunn og topp!

LES OGSÅ: - Gikk rett til angrep på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer