Durek Verrett:

- Märtha sa: «Nei, nei!»

Prinsesse Märtha satte ned foten.

Durek Verret holder kortene tett til brystet om bryllupet. Video: Nora Skavhaug. Vis mer
Publisert

Onsdag denne uken hadde bandet The Jacketeers lanseringsfest på Heidi's Bier Bar i hovedstaden. Durek Verrett (48), Lars Berteig Andersen (34) og Bjørn Alexander (33) inviterte til storslått fest med både partyleker og kake.

Med lovnad om både «trøkk» og god stemning tok flere turen til lanseringsfesten på den oktoberfest-inspirerte baren.

Bandet fremførte låten sin «Afterski i Queill», og i forkant av opptredenen tok de seg tid til å slå av en prat med Se og Hør. Kledd i gulljakker var det tre smørblide artister som stilte opp.

Guttene fortalte at bandet ble til i en klesbutikk i Beverly Hills. Alexander hadde vokst ut av både «tynnedressen» og «tjukkedressen», som han selv sa, og møtte Verrett til lunsj sammen med Andersen.

- Durek har jo vært stylist før, så det passet perfekt. Vi fant tre like jakker og kjørte på, og dukket opp med dem på rød løper på Oscar-fest, fortalte Alexander.

- Har du stylet antrekkene i kveld?

- Nei, det gjorde jeg faktisk ikke. Min stil er jo veldig … du vet, okei? svarte Verrett med glimt i øyet, og la til at Andersen var kveldens stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer