Prinsesse Märtha Louise:

Märtha hylles for uvanlig påskehilsen

Prinsesse Märtha Louise deler inspirerende ord med følgerne sine.

HYLLES: Prinsesse Märtha Louise deler en noe annerledes påskehilsen. Det får hun ros for. Foto: NTB Scanpix
HYLLES: Prinsesse Märtha Louise deler en noe annerledes påskehilsen. Det får hun ros for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken har medlemmer av flere av verdens kongehus delt påskehilsener med folket. Vårt eget konge- og kronprinspar har gjort det, prins William (37) og hertuginne Kate (38) har gjort det, og det samme gjorde den svenske kongefamilien tidligere i dag.

Og nå deler også prinsesse Märtha Louise (48) noen varme, oppfordrende og inspirerende ord med følgerne sine i sosiale medier.

«God påske! Bruk denne tiden hvor vi er innesperret til å se for deg en verden du ønsker å våkne opp til når verden åpnes igjen. En verden hvor vi ser hverandre for hva vi er verdt, uansett hvilken nasjonalitet, status i samfunnet, religion, kjønn og etnisitet man har. Til og med forbi våre forskjellige meninger og oppfatninger om hva som er viktig og riktig», skriver prinsessen innledningsvis.

- Et varmt budskap

Videre påpeker 48-åringen at vi må leve i en verden hvor man i fellesskap bidrar uten å skulle vinne alt, og at vi sammen kan lære av hverandre.

«Ta ansvar for egne følelser, så det ikke er nødvendig å peke på noen andre, men se heller på andre som våre lærere», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer