Marsjerte rett på fest

Prins Harry lot både broren og soldatkameratene i stikken, og dro på byen med kjæresten Chelsy.

DROPPET MARSJEN: Prins Harry tok heller en tur på byen med kjæresten Chelsy Davy enn å marsjere med soldatkameratene sine.  Foto: Stella Pictures
DROPPET MARSJEN: Prins Harry tok heller en tur på byen med kjæresten Chelsy Davy enn å marsjere med soldatkameratene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Festglad soldat! SEHER.NO: Partyprinsen Harry (22) sier aldri nei til en fest. Fredag droppet han soldattreningen og dro på en trendy nattklubb med kjæresten Chelsy Davy (21), skriver The Sun. Kanskje ikke så smart for en soldat som snart skal kjempe i Irak?Prinsen skulle ha tråkket en 100 minutter lang soldatmarsj sammen med 160 av hans kamerater fra regimentet ”Blues and Royals”. Til og med storebroren prins William (24) var med på marsjen. Men Harry valgte å droppe treningen, til kompanjongenes store skuffelse.

LES OGSÅ:  Prins Harry drar i krigen, Chelsy skal bo på slottet, Slik er Harrys Chelsy

Skuffede kamerater- Han er populær hos sine soldatkamerater, men hvis han vil gjøre seg fortjent til deres respekt, må han unngå slikt, sier en av soldatene fra regimentet til The Sun. Ifølge avisen har prinsen fått ti dager fri – bare en måned etter at han begynte i regimentet. Britene spekulerer nå i om dette kan være et tegn på at prinsen ikke drar til Irak i mai. Talsmannen for det engelske kongehuset slår tilbake mot påstandene om ”skulking”. - Prins Harry hadde fullført treningskurset. Han var ikke den eneste i "Blues and Royals" som hadde fri, hevder han ifølge avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer