­

Marius og kjæresten har kjøpt bolig sammen

Blir samboere i Juliane Snekkestads hjemby.

BOLIGEIER: Eldstesønnen til kornprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, har kjøpt bolig sammen med kjæresten Juliane Snekkestad. Foto: NTB scanpix
BOLIGEIER: Eldstesønnen til kornprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, har kjøpt bolig sammen med kjæresten Juliane Snekkestad. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjæresteparet Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad blir samboere i Tønsberg, hvor de nå har kjøpt bolig sammen.

Det melder Tønsberg Blad.

- Ja, de har kjøpt bolig sammen. Men det er en privat sak, så jeg vet ikke om jeg skal uttale meg noe særlig mer, sier pappa Snekkestad til Tønsbergs Blad.

Også overfor Se og Hør bekrefter Jesper Snekkestad boligkjøpet, men har ingen kommentarer utover dette. Etter det Se og Hør erfarer, ligger huset sjønært på halvøya i området Husvik/Tolvsrød.

Se dette innlegget på Instagram

Oh, how I love u 💌

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Se og Hør har vært i kontakt med Slottet, som ikke ønsker å kommentere saken.

Samboere i utlandet

Paret har tidligere bodd sammen i London, hvor Borg Høiby hadde en redaktørjobb i Tempus Magazine - en stilling han mistet som følge av at magasinet ble nedlagt.

Han valgte siden å flytte hjem til Norge, hvor det nylig ble kjent at 21-åringen har fått ny jobb.

VG kunne i desember melde at Borg Høiby i januar og februar skal jobbe i salgs- og markedsavdelingen i selskapet Selvaag Bolig.

Det bekreftet konserndirektør Kristoffer Gregersen overfor avisen. Han ønsket imidlertid ikke å kommentere saken ytterligere, og det er derfor ikke kjent hva Høibys rolle blir i selskapet - utover å jobbe i salgs- og markedsavdelingen de første månedene i 2019.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Forholdet kjent i fjor

Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært venner i flere år, og det var i mars i fjor det ble kjent at de to er et par.

De har som nevnt vært samboere i London tidligere, hvor Snekkestad har jobbet som modell.

På selveste kvinnedagen 8. mars i fjor, la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius - han iført en av sine egendesignede skinnjakker - på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt ved navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits eldste sønn sammen med modellen.

Se dette innlegget på Instagram

👅🦄

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Kort tid senere kunne Se og Hør avsløre at de to var kjærester. Juliane Snekkestad er opprinnelig fra Tønsberg, der hun og Marius nå blir samboere. Hun er også en bekjent av Linn Helena Nilsen, Marius Borg Høibys ekskjæreste.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer

LES OGSÅ: - Kan nesten forstå at de synes hun er lat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer