- Marius låner klær av meg

Kronprinsessens eldste sønn har ikke noe imot å gå i mammas garderobe.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag formiddag sto kronprinsesse Mette-Marit (41) og designer Jenny Skavlan (28) nok en gang på scenen i forbindelse med gjenbrukdagen i Bergen.

Skavlan har ikke bare stått for redesign av kronprinsessens to Prada-kjoler, hun hadde også fått æren av å lose publikum gjennom catwalkshowet.

Før showet, hvor Mette-Marits omsydde kjoler ble vist fram, snakket Skavlan med kronprinsessen om hennes forhold til gjenbruk.

CATWALK: Mette-Marit satt på første rad da hennes omsydde Prada-kjole ble vist på catwalken i Fredrikstad under Gjenbruksdag.  Foto: Andreas Fadum
CATWALK: Mette-Marit satt på første rad da hennes omsydde Prada-kjole ble vist på catwalken i Fredrikstad under Gjenbruksdag. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Trebarnsmoren kunne blant annet avsløre at eldstesønnen Marius Borg Høiby (17), som hun har med eksen Morten Borg (45), ikke har noe imot å bruke hennes klær:

- Han går mye og tar mine gensere og ikke minst sko! Han låner alt.

- Har dere samme skostørrelse?, lurte Jenny Skavlan på.

- Nei, ikke nå lenger, men før. Han har vokst forbi meg. Men han bruker mange av mine gensere, så det går igjen, fortalte kronprinsessen til latter fra publikum.

Dårlig på å kaste klær

Mette-Marit er ivrig på miljøfronten, og har den siste uken promotert kampanjene #Engangtil og #Gjenbrukdagen på sin nyopprettede Instagram-profil.

Formålet er å øke folks bevissthet på å bruke gamle plagg om igjen og om igjen.

Se video fra gjenbrukdagen i Fredrikstad fredag ettermiddag: 

Hun forteller at hun selv er veldig dårlig - eller god på - å ikke kaste gamle klær:

- Jeg er veldig dårlig på å kaste og å gi bort, for man bruker plaggene om igjen og om igjen, og plutselig kommer det tilbake på moten igjen.

Marius Høiby går på skilinja ved Wang Toppidrettsgymnas i Oslo.

LES OGSÅ: Nå kan Mette-Marits redesignede Prada-kjoler bli dine!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer