- Marius låner klær av meg

Kronprinsessens eldste sønn har ikke noe imot å gå i mammas garderobe.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag formiddag sto kronprinsesse Mette-Marit (41) og designer Jenny Skavlan (28) nok en gang på scenen i forbindelse med gjenbrukdagen i Bergen.

Skavlan har ikke bare stått for redesign av kronprinsessens to Prada-kjoler, hun hadde også fått æren av å lose publikum gjennom catwalkshowet.

Før showet, hvor Mette-Marits omsydde kjoler ble vist fram, snakket Skavlan med kronprinsessen om hennes forhold til gjenbruk.

Trebarnsmoren kunne blant annet avsløre at eldstesønnen Marius Borg Høiby (17), som hun har med eksen Morten Borg (45), ikke har noe imot å bruke hennes klær:

- Han går mye og tar mine gensere og ikke minst sko! Han låner alt.

- Har dere samme skostørrelse?, lurte Jenny Skavlan på.

- Nei, ikke nå lenger, men før. Han har vokst forbi meg. Men han bruker mange av mine gensere, så det går igjen, fortalte kronprinsessen til latter fra publikum.

Dårlig på å kaste klær

Mette-Marit er ivrig på miljøfronten, og har den siste uken promotert kampanjene #Engangtil og #Gjenbrukdagen på sin nyopprettede Instagram-profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer