Marius Borg Høiby selger unna tingene sine

Kronprinsesse Mette-Marits eldstesønn kvitter seg med luksusvarer før flyttingen til USA.

SELGER LUKSUSVARER: Etter planen flytter kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn til USA etter jul. Nå selger Marius Borg Høiby (t.h.) unna luksusvarer på nettmarkedet Finn.no.  Foto: NTB scanpix
SELGER LUKSUSVARER: Etter planen flytter kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn til USA etter jul. Nå selger Marius Borg Høiby (t.h.) unna luksusvarer på nettmarkedet Finn.no. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marits (43) sønn Marius Borg Høiby (19) har lagt ut en rekke gjenstander på nettstedet Finn.no.

Under fullt navn og telefonnummer – og med Slottet som adresse – selger Marius nå unna sine eiendeler. Det skriver Se og Hør tirsdag.

Store summer

Dagbladet har gjennom en serie artikler vist samrøre mellom kongefamiliens private disponeringer og det offentlige.

Nå viser det seg at sønnen til Mette-Marit bruker Slottet for å kvitte seg med sine private luksusvarer med en inntektsmulighet på nærmere 50 000 kroner.

Marius bor på Skaugum i Asker og har ingen offisiell posisjon på Slottet. Produktene blir solgt på et offentlig nettsted som alle har fri tilgang til.

Marius bruker også sitt private telefonnummer til å selge varene. Hans telefonnummer ligger også tilgjengelig under fullt navn. Det kan være en sikkerhetsrisiko knyttet til overvåkning av telefonen, ettersom Marius også er mye sammen med de kongelige.

Luksusvarer

Blant tingene Marius har lagt ut for salg, er en dyr trillekoffert fra det franske luksusmerket Louis Vuitton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer