STOR OPPGAVE: Det blir ikke lett å fylle Alexandras sko for søte Marie. Foto: AP/SCANPIX
STOR OPPGAVE: Det blir ikke lett å fylle Alexandras sko for søte Marie. Foto: AP/SCANPIXVis mer

Marie i skyggen av Alex

Marie Cavallier spås en tung tid - i Alexandras skygge. Alt hun gjør vil bli målt opp mot Joachims første kone.

SEHER.NO: Hun kom 12 år for sent til å vinne kongeriket...

Snart flytter Marie Cavallier (31) inn i herregården som Joachims ekskone har innredet. Der skal den franske kvinnen oppdra Alexandras barn, og slåss mot "spøkelset" etter Joachims populære førstekone. Med hele Danmark som vitner...

Det blir ikke lett for Marie Cavallier når hun sier ja til prins Joachim (38) til våren. Hun skal overta etter populære prinsesse Alexandra på mange måter, og det blir ingen lett oppgave.

Nå advares hun mot å sammenligne seg for mye med sin forgjenger, av danske eksperter.

- Det blir vanskelig. Mot alle odds. Marie må straks gi opp å hamle opp med Alexandra, som scoret 10 av 10 poeng, sier parterapeuten Martin Østergaard til danske Ekstra Bladet.

Han tror det kan bli hardt for flotte Marie å flytte inn i Schackenborg Slott i Sør-Jylland, huset som Alexandra har innredet.


De fleste kvinner som blir sammen med en fraskilt mann kan begynne å stifte bo på egen hånd, men Joachim kan ikke forlate Schackenborg. Og i det huset er det Alexandra som har satt sitt evige preg, mener Østergaard.

Samtidig skal barnløse Marie plutselig bli stemor til to gutter.

- Gudskjelov er de temmelig store. Jeg tror Marie er vant til dem allerede og involverer seg til en viss grad. Hennes suksess blir nok målt på om hun blir en god stemor, sier Østergaard i Ekstra Bladet.

Han tror det blir mindre fokus enn det ble på Alex.

- Alexandra var Danmarks eneste prinsesse da hun kom til landet. Nå vil søkelyset først stå på Mary og deretter på Alex og Marie. Det betyr at Joachims nye kone ikke blir like hardt eksponert i pressen. Og hun kan nok leve et litt mer naturlig familieliv med Joachim enn Alex kunne, sier Østergaard.


LES OGSÅ: -Vis oss Maries sexvideo