Margrethe snek i køen

Dronning Margrethe orket ikke å vente. Derfor snek hun 1000 plasser i helsekøen.

GIKK FOR FORT: Dronning Margrethe fikk kneoperasjon i hui og hast - mens vanlige dansker må stå i kø. Foto: All Over Press
GIKK FOR FORT: Dronning Margrethe fikk kneoperasjon i hui og hast - mens vanlige dansker må stå i kø. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hastverk er lastverk...


Dronning Margrethe av Danmark har det så travelt med snorklipping og balkongvinking at hun ikke ville stå i helsekø. Dansk Se og Hør avslører at dronningen hoppet over 1000 dansker som so i kø for å få utført samme type operasjon.


TVUNGET TIL RØYKEKUTT: Se her!


Da dronningen fikk smerter i kneet fikk hun plass med en gang. Samtidig so 1000 vanlige dansker i kø for å få nytt kne. Mange har ventet svært lenge på å bli kvitt smertene.


Kirurg Anders Odgaard - som opererte dronningen - forteller i Se og Hør at det normalt er ca. et halvt års ventetid på slike operasjoner. Dronningen ble lagt inn på rekordtid, med det danskene kaller "royalt frikort"...


OPPRØR MOT MARGRETHE: Se her!


Kongehusets informasjonssjef Lis M. Fredriksen var ikke klar over at det er ventelister på danske sykehus.


- Ventelister er ikke hoffets ansvar. Jeg tar ikke stilling til om det er rettferdig, det du sier. Jeg fikk vite at det ikke var venteliste på den slags operasjoner, sier Fredriksen til Se og Hør.


Dronningen er i gang med å trene opp beinet, og skal totalt ha et par måneder med rekonvalesens før hun igjen skal representere. Det skal være gode muligheter for at hun får helt normal førlighet igjen, ifølge danske Ekstrabladet.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer