Margrethe ødelegger helsa

Danmarks dronning er i ferd med å røyke og drikke seg alvorlig syk!

USUNN: Røyk, rødvin og fet mat er ingredienser i et farlig kosthold. Margrethe sliter med helsa. Foto: AP/Scanpix
USUNN: Røyk, rødvin og fet mat er ingredienser i et farlig kosthold. Margrethe sliter med helsa. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Danske dronning Margrethes helse svekkes stadig på grunn av hennes usunne livsstil, ifølge en dansk avis.

Nylig ble dronning Margrethe operert for brokk, men det er ifølge EkstraBladet bare småplukk sammenlignet med de langsiktige konsekvensene 66-åringens livsstil kan føre med seg.

«En av forklaringene på de mange sykdommene skal finnes i regentens usunne liv med altfor mange sigaretter, litt for store mengder rødvin og manglende mosjon», skriver avisen, og slår fast at dronningens helsetilstand ville vært langt bedre i dag om hun hadde levd i overensstemmelse med den livsførsel legevitenskapen anbefaler.

Røyker

Avisen mener at Margrethe selv er skyld i alle «skavankene» hun skal ha pådratt seg den senere tid, uten at disse blir utdypet nærmere.

«I en menneskealder har hun ivrig dampet løs på sterke sigaretter og gitt blaffen i at røyking ikke kun fremkaller sykdommer. Den usunne vanen forkorter også livet med atskillige år».

Droppet skiturer

De årlige skiturene med dronning Sonja skal det også være slutt på, det er kun fine middager der «den ene fantastiske vinen etter den andre kommer på bordet, samtidig som champagnen flyter lystig i hennes kjølvann».

I tillegg mener avisen å vite at dietten på Amalienborg slott består av mye fet mat, det skal nemlig prins Henrik ha uttalt.

Selv om dronningen i perioder gjennomlever et smertehelvete om man skal tro den danske tabloidavisen, så har hun ett godt kort på hånden. Nemlig stamtavlen. De kvinnelige medlemmene av den danske kongeslekten blir som oftest meget gamle. (ANB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer