Margrethe gjør som Sonja

Men dronning Sonja har plassert dronning Margrethes kunst på do.

UTSTILLING: Dronning Margrethe åpnet nylig utstillingen «Farvens själ» på Arken i Ishøy utenfor København.  Foto: Stella Pictures
UTSTILLING: Dronning Margrethe åpnet nylig utstillingen «Farvens själ» på Arken i Ishøy utenfor København. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dronning Margrethe (71) av Danmark åpnet nylig utstillingen «Farvens själ» på Arken i Ishøy utenfor København.

Den retrospektive utstillingen inneholder 135 kunstverker fra dronningens lange liv, og omfavner alt fra Ringenes Herre-illustrasjoner til malerier med naturlandskap.

- Naturen har alltid vært viktig for meg siden jeg var et barn, fortalte dronningen på åpningen.

Vår egen dronning Sonja debuterte som kunstner i en alder av 74 da hun stilte ut sine egne fotografier i Dunkers kulturhus i Helsingborg før jul. Dronningen høstet stor skryt fra en samlet kunstelite.

Det er ikke første gang Margrethe har gjort seg bemerket som kunstner. I 2003 stilte hun ut sine verker på Blåfarveværket, og hun har også laget den flotte altertavlen på Skeikampen, hvor hun tilbringer vinterferiene privat.

Dronning Sonja og Margrethe er så gode venner at Sonja har fått Danmarks dronning til å lage en collage på toalettlokket til Sonja i den private leiligheten på slottet…

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er prinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer