Marerittet fortsetter i nabokrangelen

Carl Philip og Sofia er i krig med naboene.

PIKANT SAK: Dramaet om badstuen fortsetter. Nå håper Carl Philip og Sofia å få byggetillatelsen i julegave. Foto: EXPRESSEN
PIKANT SAK: Dramaet om badstuen fortsetter. Nå håper Carl Philip og Sofia å få byggetillatelsen i julegave. Foto: EXPRESSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Carl Philip (33) arvet i 2007 en gammel herregård utenfor Stockholm av en eksentrisk mann - og har de siste årene pusset opp den idylliske gården, som har egen strandlinje.

Skjærgårdsidyllen har imidlertid blitt et juridisk mareritt for Carl Philip, ettersom han har havnet i klammeri med miljøorganisasjoner og naboer.

Da svenskeprinsen ønsket å bygge en badstue til seg selv og samboeren i strandboden nedenfor gården satte naboene og miljøbevegelsen foten ned - og klaget på den kongelige søknaden.

Forrige uke var det befaring på gården, og representanter fra mark- og miljødomstolen, Trosa kommune, ledelsen i Sødermanland og fra miljøorganisasjonen «Strandskyddarna» var ute for å ta gården i nærmere øyensyn før den endelige dommen i saken faller.

Carl Philip var selv ikke tilstede under omvisningen, men det lå an til dramatikk da skjønnsmennene klarte å utløse en alarm, som førte til full utrykning med to uniformerte politibiler med blålys...

Carl Philip og Sofia elsker den avskjermede herregården, og stortrives med den anonyme tilværelsen på landet. Nå spørs det om myndighetene likevel lar paret bygge sauna. I så fall blir det en etterlengtet julegave for paret....

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Mette-Marit hyllet i Østen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer