Månedsforbruk: 647.000 kr!

Danskene raser over kronprinsparets ville forbruk.

FÅR KRITIKK: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary får stadig kritikk for å være late og for å bruke for mye penger. Her er det danske kronprinsparet på ferie med barna prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josehpine und Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary får stadig kritikk for å være late og for å bruke for mye penger. Her er det danske kronprinsparet på ferie med barna prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josehpine und Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Danskene raser etter at det har blitt kjent at kronprinsesse Mary (40) og kronprins Frederik (43) har et privatforbruk på 625.000 danske kroner i måneden. Omregnet til norske kroner blir det 647.000 kroner hver måned.

Mens politikere over hele Europa bønnfaller folk om å stramme inn, avslører danske Ekstra Bladet at det ikke gjennomføres noen besparelser på Amalienborg.

Tvert imot renner millionene nå ut av parets private konto. Alle regnskapene er ennå ikke offentliggjort, men tallene som er lekket har fått danskene til å se rødt.

Ekstra Bladet slår fast at Kronprinsparet velter seg i en luksus som vanlige mennesker bare kan drømme om.
 

Totalregnskapet for Mary og Frederik er på 18,4 millioner – men paret brukte til sammen 19,5 millioner i fjor. Dermed mangler de 1,1 millioner for å få tallene til å gå opp.

- I det omfang apanasjen ikke vil kunne dekke utgiftene – så vel i det offisielle som i det private regnskap – dekkes differansen av kronprinsparets oppsparte midler, uttaler hoffets økonomisjef Søren Kruse til Ekstra Bladet.

Samtidig opplever kronprinsparet at de stadig anklages for å være late, og de mobbes på nettet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne brygga er for liten for kronprinsparet


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer