Leah Isadora Behn:

Måneder med hemmelighold

Gjør galladebut i Paris.

EKSKLUSIVT: Leah Behn og hennes mor, prinsesse Märtha Louise, har vært i Paris for å kjøpe kjole til «Le Bal des Debutants». Reporter: Nora Skavhaug. Bilder: Le bal/Olivier Borde/Bestimage, Getty Images, All over, NTB, @lebal.paris/Instagram. Video: «Powerwomen Norge» - Viaplay. Vis mer
Publisert

Prinsesse Märtha Louise (52) og Ari Behns datter, Leah Isadora Behn (17), har det seneste året markert seg stort i Norges influenserverden.

Som medlem av den norske kongefamilien, samt beautyinfluenser, er det kanskje ikke så rart at hun derfor nå er håndplukket til et av verdens hotteste arrangementer - Le Bal des Débutantes i Paris.

- Jeg har alltid drømt om å danse da jeg var liten. Nå føler jeg at jeg lever drømmen min, sa hun til den spanske avisen Hola i oktober.

Den motebevisste prinsessedatteren har allerede vært hos designer Giambattista Valli for å prøve kjoler, noe du kan se i videoen øverst i saken.

FREMTIDSPLANER: Leah Isadora Behn deler fremtidsplaner på «Powerwomen». Video: Viaplay/Rød Løper. Vis mer

Første nordmann

Behn er en av 20 jenter fra hele verden som er plukket ut til «Le Bal», som skal finne sted på det ærværdige hotellet Shangri-La i Paris, i slutten av november.

Der vil hun også være omringet av noen av verdens mest kjente og innflytelsesrike familier, skriver Se og Hør i tirsdagens utgave.

De skriver videre at Leah Isadora skal være den første norske jenta som har fått en invitasjon til det eksklusive ballet.

I den anledning har 17-åringen vært, sammen med mamma Märtha Louise, i Paris for å prøve kjoler hos en av tante kronprinsesse Mette-Marits favoritter, den italienske moteskaperen Giambattista Valli. Der var de tidligere i år, altså for flere måneder siden.

BEKREFTER: Kjærligheten blomstrer for Leah Isadora Behn, som bekrefter at hun har fått kjæreste. Vis mer

Kan følges av Durek

I tillegg til familien, kan 17-åringen ta med seg et følge - enten et familiemedlem eller en annen mannlig venn. Tidligere har ballet vært fylt med både hertuger, prinser og grever.

Et av poengene er nemlig å introdusere unge ugifte for hverandre, og til tross for at Behn nylig bekreftet at hun har kjæreste, er det ikke kjent om det er den ferske flammen som vil være hennes kavaler.

Det er også slik at debutantenes fedre spiller en stor rolle under ballet. Leah Isadroa mistet faren Ari på tragisk vis i romjulen for snart tre år siden. Hadde han vært i live, ville han trolig vært til stede.

SENTRAL: Durek Verrett, prinsesse Märtha Louises forlovede, har vært en sentral skikkelse i Leah Isadora Behns liv de seneste årene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SENTRAL: Durek Verrett, prinsesse Märtha Louises forlovede, har vært en sentral skikkelse i Leah Isadora Behns liv de seneste årene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I stedet kan det bli slik at Durek Verrett (47), Märthas forlovede, tar farens plass, ifølge Se og Hør. Han har vært en sentral skikkelse i prinsessens døtres liv de seneste årene, og det er ikke helt utenkelig at han kan få oppdraget å følge 17-åringen under ballet.

Hyllest: Leah Isadora Behn tar med seerne hjem i «Powerwomen» og hyller moren Märtha Louise. Video: ViaPlay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor heter hun Leah Isadora

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer