Prinsesse Märtha Louise:

- Man må møte skyldfølelsen

Ett år etter Ari Behns bortgang, snakker prinsesse Märtha Louise åpent om den vanskelige tiden.

GIKK BORT: Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember 2019. Nå snakker prinsesse Märtha Louise om det sorgtunge året i en ny podkastepisode. Foto: Lise Åserud / NTB
GIKK BORT: Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember 2019. Nå snakker prinsesse Märtha Louise om det sorgtunge året i en ny podkastepisode. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Det har vært et tøft år for prinsesse Märtha Louise (49). Eksmannen og far til hennes tre barn, Ari Behn, tok sitt eget liv i jula i fjor, og 2020 ble dermed startet med hans bisettelse fra Oslo domkirke. Resten av året har naturlig nok vært preget av sorg og vonde følelser, noe prinsessa har valgt å være åpen om en rekke ganger.

På årets siste dag velger hun å være åpen igjen. Hun er nemlig gjest i «Relasjonspodden», en podkast med EQ-terapeutene Kjersti Idem og Dora Thorhaldsdottir, der hun med både gråt og glede oppsummerer den vanskelige tida.

Hun snakker åpent om hest, «engleskolen» Soulspring og barna, men de kommer, naturlig nok, også inn på dødsfallet som rammet familien. I godt over ti minutter snakker prinsessa fritt om hvordan hun og døtrene har stått sammen i sorgen, og hvilke teknikker de har lært seg.

Det tøffeste året

- Det har vært det tøffeste året jeg har vært i i hele mitt liv. Det å møte en sånn type sorg … At sorg kan være så fysisk utfordrende. Man blir så fysisk sliten, det er som å løpe maraton. Og at det tar så lang tid, forteller hun i samtale med de to terapeutene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer