Mammas vidunderbarn

Nå krever Erling Lorentzens elskerinne nye DNA-tester.

STÅR VED SIN MANNS SIDE: Prinsesse Ragnhilds ektemann Erling Lorentzen står midt oppe i en farskapssak. Foto: Tor Kvello/Se og Hør
STÅR VED SIN MANNS SIDE: Prinsesse Ragnhilds ektemann Erling Lorentzen står midt oppe i en farskapssak. Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Erling Lorentzens (83) tidligere elskerinne, den brasilianske firebarnsmoren Cristina Caneiro den Mendonca Eastwood (59) kjemper innbitt for å bevise at den søkkrike bedriftseieren er far til hennes yngste datter, Heloise Lorentzen (19), skriver Se og Hør.

Lorentzen har i alle år betalt barnebidrag for jenta han trodde var hans datter, men en DNA-test som ble tatt for en tid tilbake viste at han ikke var faren.

Cristina er likevel overbevist om prinsesse Ragnhilds mann er Heloises biologiske far, og krever nå nye DNA-tester av dem begge.

Heloise er en svært atletisk jente som har et usedvanlig stort idrettstalent. Hun var elev ved en av Englands dyreste og mest fornemme kostskoler. Der knuste hun en rekke skolerekorder, og noen av dem står fortsatt. Gymlæreren hennes skal ha sagt at Heloise definitivt hadde potensial og talent godt nok til å vinne OL i en av sine grener. Hun er blant annet tatt ut til landslaget i polo. Og hun er i likhet med Lorentzen svært glad i å seile. Hun er nå i full gang med å kvalifisere seg for et såkalt yacht master sertifikat.

Heloise står dessuten høyt på den sosiale rangstigen i England. Kjæresten hennes er den rike og velansette bankmannen Liam Kavangh, og vennen tilhører definitivt den engelske overklassen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer