- Malta ville kanskje ikke overlevd George!

Prins William la ikke skjul på at småbarnstilværelsen er hektisk, da han var stand-in for kona på middelhavsøya.

AKTIV: Ifølge pappa William er lille prins George en vilter krabat.  Foto: Stella Pictures
AKTIV: Ifølge pappa William er lille prins George en vilter krabat. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I helgen skulle hertuginne Kate (32) utført sitt aller første offisielle oppdrag alene utenlands, men på grunn av alvolig svangerskapskvalme måtte hun kaste inn håndkleet.

I stedet steppet ektemannen, prins William (32), inn på kort varsel - og dro til Malta for å markere 50-årsjubileet for landets selvstendighet.

HJERTELIG VELKOMST: Selv om Maltas befolkning hadde gledet seg til å få besøk av hertuginne Kate, fikk prins William en svært varm velkomst. Ingen skuffelse å spore her! Foto: All Over Press
HJERTELIG VELKOMST: Selv om Maltas befolkning hadde gledet seg til å få besøk av hertuginne Kate, fikk prins William en svært varm velkomst. Ingen skuffelse å spore her! Foto: All Over Press Vis mer

- Catherine har bedt meg om å si at hun er veldig lei hun for at hun ikke er her for å overbringe dronningens hilsner til dere. Hun har gledet seg veldig, og jeg vet at hun håper hun får muligheten ved en senere anledning, sa William i en tale ifølge Hello Magazines nettsted.

Den blivende tobarnspappaen la ikke skjul på at småbarnstilværelsen er slitsom for tiden - og kanskje spesielt nå som hans kone er i dårlig form. I en spøkefull tone inviterte han en barnepleierstudent til å komme å passe hans 14 måneder gamle sønn George:

- Du kan komme til oss og være barnevakt for George. Det er veldig hektisk i den alderen, fotalte han studenten ifølge People.com.

TRAVEL: I april hadde Kate og William med seg sønnen George til New Zealand og Australia, og allerede da viste han seg som en nysgjerrig og aktiv liten krabat. Foto: Stella Pictures
TRAVEL: I april hadde Kate og William med seg sønnen George til New Zealand og Australia, og allerede da viste han seg som en nysgjerrig og aktiv liten krabat. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den energiske lille prinsen lager åpenbart liv og røre der hvor han er. William fortalte nemlig også at Malta kunne være lettet for at George ikke var med på turen. 

- Malta ville kanskje ikke overlevd et besøk av George. Det er mange verdifulle ting her, sa han til president Marie-Louise Coleiro Preca ifølge Hello Magazine.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha: - Fordommer og myter gror best der kunnskapen er lav