STORT ØYEBLIKK: Madonna håndhilser på Storbritannias dronning Elisabeth før premieren på Bond-filmen Die Another Day i 2002. Foto: AP
STORT ØYEBLIKK: Madonna håndhilser på Storbritannias dronning Elisabeth før premieren på Bond-filmen Die Another Day i 2002. Foto: APVis mer

Madonna viI spille Hertuginnen av Windsor

En imponerende rekke fiaskoer til tross - Madonna har ikke gitt opp filmstjerne-drømmen.

SEHER.NO: Madonna har planer om å spille den fraskilte amerikanske kvinnen som fikk kong Edward 8. til å frasi seg tronen i 1936.

Ifølge den britiske storavisen The Sun har pop-dronningen planer om lage film om fraskilte Wallis Simpson som i 1936 fikk dronning Elizabeths onkel, kong Edward 8. til å abdisere for å gifte seg med henne. Og 50-åringen vil selv spille rollen som den senere, hertuginnen av Windsor, som hun skal ha vært lidenskapelig opptatt av i alle år.

Ifølge The Sun skal Madonna nå ha skrevet til dronning Elizabeth for å få hennes tillatelse til å lage filmen.

- Hertuginnen av Windsor var i sin tid en av verdens best kledde kvinner – et virkelig stilikon, verdensberømt for sine utsøkte klær og fantastiske smykker.  Så det er kanskje ikke så merkelig at Madonna er fascinert av henne – etter å ha spilt Evita, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Han viser til at  romansen mellom Wallis og Edward 8. er en av tidenes mest berømte kjærlighetshistorier – og var en stor skandale i sin tid.

- Men jeg tror kanskje ikke dronning Elizabeth vil bli så overbegeistret for prosjektet. Kong Edward 8. s abdikasjon gjorde dronning Elizabeths far George til konge – og hans hustru mente dette var hovedårsaken til hans tidlige død. Dronning Elizabeths mor tilga derfor aldri Wallis, som hun mente var årsaken til det hele, sier Totland.

Hertugen av Windsor var for øvrig en fetter av vår egen kong Olav , som hedret ham ved å være til stede i hans begravelse i Storbritannia i 1972 – sammen med hans enke, Wallis.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kronprinsesse Mette-Marit så Madonna med stjerne-venninnene