- Madeleine vil forlove seg

Prinsessen var på kjærlighetsferie med kjæresten i helgen...

FORLOVELSER: Kanskje vil Madeleine komme sin storebror Carl Philip i forkjøpet med en forlovelse? Han har gjort alvor av forholdet med Sofia Hellqvist, mens hun er tydelig forelsket i Chris O'Neill. Foto: All Over Press
FORLOVELSER: Kanskje vil Madeleine komme sin storebror Carl Philip i forkjøpet med en forlovelse? Han har gjort alvor av forholdet med Sofia Hellqvist, mens hun er tydelig forelsket i Chris O'Neill. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sveriges prinsesse Madeleine ser ut til å være stormende forelsket i kjæresten Chris O'Neill om dagen, og nå spekuleres det i svenske medier om en forlovelse mellom de to er like om hjørnet.

- Madde kan tenke seg en forlovelse allerede i morgen, sier en venn av kongefamilien til Aftonbladet.

I helgen var Madeleine og hennes finansmann-kjæreste på en romantisk ferie i Østerrike, der de tilbrakte dagene på luksushotellet Schloss Fuschl. Den svenske avisen Expressen var tilstede under kjærlighetsferien i Østerrike.

Se de ekslusive bildene av Madde og Chris på fest i Østerike i Se og Hør, som er i salg fra tirsdag!

- De virker veldig avslappet, og ser ut til å trives. De ler hele tiden. Paret spiste en to timer lang lunch på hotellets solterrasse, og under hele måltidet kom venner og bekjente frem og hilste, skriver Expressen i en artikkel med tittelen På kryss med Chris.

Bildene viser det lykkelige paret på båttur med venner på en innsjø utenfor Salzburg, der de befant seg i forbindelse med en internasjonal festival for klassisk musikk. Chris' tyske mor, Eva Maria O'Neill, er leder for for festivalens festkomite.

Svenske medier har skrevet at Madeleine har tatt med seg Chris O'Neill hjem for å møte sin kongelige familie. 

Madeleine flyttet til New York i fjor vår for å komme over det skandaløse bruddet med forloveden Jonas Bergström. Nå er det bare å vente og se om Madde vil offentliggjøre en ny forlovelse den kommende tiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg har et stort press på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer