- Madeleine tåler ikke Sofia

Full isfront i den svenske kongefamilien.

ISFRONT: Madeleine ønsker ikke å ha noe som helst omgang med Sofia Hellqvist. Foto: Stella Pictures
ISFRONT: Madeleine ønsker ikke å ha noe som helst omgang med Sofia Hellqvist. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Madeleine snakker ikke til Sofia Hellqvist, som er kjæresten til prinsessens storebror Carl Phillip.

Da søskenparets fetter, Patrick Sommerlath, giftet seg i Versailles, gikk Madeleine raskt da hun så at både Sofia og pressen var der.

- Sofia kom ut like bak prinsessene Madeleine og Victoria. Da Madeleine så at fotografer var til stede, økte hun farten og gikk raskt vekk fra Sofia og opp på siden av sin søster. Det var tydelig at hun ikke ønsket å bli fotografert sammen med Sofia, forteller frilansfotograf Kristofer Sandberg til VG.

Hellqvist er tidligere glamourmodell og realitydeltager, noe som ikke har gjort veien inn i den svenske kongefamilien enkel.

Den siste tiden har hun derimot blitt akseptert av både kongen og dronningen, og flyttet nylig inn med Carl Phillip.

Avisen Expressen skriver at forholdet mellom Hellqvist og prinsesse Madeleine er dårlig.

«Madeleine tåler ikke Sofia Hellqvist, og har fra dag én gjort det klart at hun ikke akter å ha noe som helst omgang med Carl Phillips kjæreste.», skriver avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ankom med søsteren - ikke kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer