FÅR SKRYT: Prinsesse Madeleine er i år inne på Vanity Fairs best kledd-liste. I vår giftet hun seg iført en nydelig Valentino-kjole.  Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Prinsesse Madeleine er i år inne på Vanity Fairs best kledd-liste. I vår giftet hun seg iført en nydelig Valentino-kjole. Foto: All Over PressVis mer

Madeleine knuste Mette-Marit

Den svenske prinsessen troner på Vanity Fairs best kledd-liste.

SEOGHØR.NO:  Den svenske prinsesse Madeleine, som tidligere i år giftet seg med amerikaneren Chris O`Neill, er i år inne på Vanity Fairs liste over best kledde kjendiser.

I bryllupet bar hun en rålekker Valentino-kreasjon, som trolig har hjulpet henne inn på listen.

Dermed knuser hun både Mette-Marit og sin egen søster Victoria, for ingen av kronprinsessene er med på listen.

Det er derimot både hertuginne Kate og den spanske kronprinsesse Letizia.

Se bilder av alle kjendisene som kom med på listen her.

Den svenske kjekkasen prins Carl Philip er også ute av listen, etter at han var inne i fjor. Det samme har skjedd med prins Harry, som heller ikke er å se. 

Kronprinsesse Mette-Marit har i sommer måttet tåle mye kritikk for sponsing av designkjoler og smykker, men de ekslusive klærne har likevel ikke sikret henne plass. 

For mange kjendisdamer er det ekstra stas å havne på den prestisjefylte listen, og mange streber hardt etter for å havne der. Prinsesse Madeleine har foreløpig ikke kommentert plasseringen, men den New York-bosatte prinsessen er trolig svært fornøyd. 
 
LES OGSÅ: Står fram som homse