- Madeleine er vant med å få viljen sin

Prinsessen brøt med tradisjonen på nasjonaldagen. Se bilder og video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Torsdag feiret Sverige sin nasjonaldag, og hele kongefamilien var selvfølgelig på plass. Ekstra spesiell ble årets feiring – siden det bare er to dager til prinsesse Madeleine gifter seg med den amerikansk-britiske finansmannen Chris O´Neill.

Den blivende bruden var i alles søkelys, og det er ingen tvil om at hun var på sitt vakreste bare to dager før hun skal stå hvit brud. Vi kunne likevel ikke unngå å legge merke til prinsessens valg av sko til den svenske folkedrakten!

Mens dronning Silvia og kronprinsesse Victoriagikk for tradisjonelle sko, gikk Madeleine i kjent stil sine egne veier og gikk for moderne pumps.

- I Sverige bruker man vanligvis tradisjonelle sko til folkedrakten, akkurat slik som Victoria og Silvia gjorde. Men det er ikke forbudt å velge andre sko. Hvorfor Madeleine valgte et mer moderne pumps til sin drakt, handler om at hun ofte gjør slik i offisielle sammenhenger, hun går sin egen vei! Det har hun gjor siden hun var liten. Madeleine er vant med å få viljen sin, vil hun ha noe får hun det - og kongeparet har ikke noe de skulle sagt, sier Svensk Damtidnings kongeekspert Johanna Lejon til Se og Hør.

Nå gjenstår det å se hvilken vei Madde går når det kommer til brudekjole...


HER KAN DU SE ALLE VÅRE SAKER PÅ PRINSESSE-BRYLLUPET

Les også: Norske bryllupsgjester


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer