<strong>NÅ:</strong> Slik så prinsessen ut da hun i helgen ankom bryllupet til sine venner. Foto: Stella Pictures
NÅ: Slik så prinsessen ut da hun i helgen ankom bryllupet til sine venner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Madeleine dropper blondine-looken

Prinsessen overrasket alle da hun viste seg fram i bryllupet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De siste årene har mange av de kongelige i Europa kastet seg på brunette-bølgen. Nå har svenske prinsesse Madeleine (29) gjort det samme.

Prinsessen har i flere år vist seg fram med sitt klassiske blonde hår. Da hun lørdag var i bryllupet hos vennene Dag Werner og Nathalie Rosta, hadde hun farget håret mørkere.

Madeleine kom sammen med kjæresten og forretningsmannen Christopher O'Neill i bryllupet.

Der var også eksforloveden Jonas Bergström. Dette var første gang de traff hverandre under et offisielt arrangement etter det mye omtalte bruddet i april i fjor.

- De har ikke lenger noen kontakt, men omgås jo i samme kretser. Så det vil være umulig for dem å aldri støte på hverandre slik, sa hoffekspert Roger Lundgren til Aftonbladet.

«Med sin nye hårfarge, som er dyp kastanjebrun, vender Madeleine nå tilbake til sin opprinnelige hårfarge. Akkurat som sin mor, dronning Silvia, sin storesøster kronprinsesse Victoria og sin storebror, prins Carl Philip, er Madeleine fra naturens side beriket med en mørk hårfarge», skriver nettstedet BT.dk.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Møtte eksen for første gang etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer