BRYLLUPSNERVER: Prinsesse Madeleine er nervøs - men ikke så ille som hun hadde trodd - kort tid før bryllupet. Foto: Kungehuset.se
BRYLLUPSNERVER: Prinsesse Madeleine er nervøs - men ikke så ille som hun hadde trodd - kort tid før bryllupet. Foto: Kungehuset.seVis mer

Madeleine besøkte bryllupskirken

Bare dager igjen før prinsessebryllupet.

SEOGHØR.NO: Lørdag 8. juni gifter prinsesse Madeleine og Chris O´Neill seg i Slottskyrkan – og forberedelsene er i full gang inne i den ærverdige kirken.

Tirsdag besøkte Madeleine selv kirken, ifølge Expressen. På sin Facebook-side la prinsessen ut et bilde fra Slottskyrkan.

- SVT begynner å foreberede lysene i Slottskyrkan! skrev Madeleine under bildet.

SVT er Sveriges svar på NRK og skal sende vielsen direkte.

Til tross for den store begivenheten insisterer Madeleine på at hun ikke er så nervøs som hun trodde hun ville være få dager før bryllupet.

- Det føles veldig bra. Jeg trodde jeg skulle være mer nervøs og stresset, men det er jeg ikke. Jeg gleder meg kjempemasse til vår store dag, sa Madde i et ekslusivt intervju med avisa Metro tidligere denne måneden.

Før bryllupsdagen har hun samme forhåpninger som de fleste andre bruder.

- Jeg håper det blir en vakker dag med fint vær. Jeg blir veldig glad om vi får vist frem Stockholm fra sin beste side, sa Madeleine.

Bryllupsfeiringen tyvstarter allerede i morgen torsdag med feiringen av Svenska flaggans da, Sveriges nasjonaldag. Som Seoghør.no tidligere har avslørt er kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn blant bryllupsgjestene.

Fredag er det kongelig fest på Grand Hotel før bryllupet på lørdag. Etter vielsen i Slottskyrkan serveres bryllupsmiddagen i et partytelt før bryllupsfesten starter på Drottningholm slott.

LES OGSÅ: Madeleines brudekjole avslørt