Prinsesse Adrienne:

Madeleies yngste hjerteknuser fyller ett år

Se det sjarmerende nye bildet av prinsesse Adrienne.

FØRSTE BURSDAG: Prinsesse Adrienne fyller ett år i dag. Her er hun i mamma Madeleines armer under dåpen i juni. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BURSDAG: Prinsesse Adrienne fyller ett år i dag. Her er hun i mamma Madeleines armer under dåpen i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag feirer prinsesse Adrienne sin aller første bursdag.

I den anledningen har prinsesse Madeleine (36) delt et nytt bilde av den sjarmerende ettåringen.

«For et år siden i dag, ankom du denne verden. Siden dag én har du vært det søteste og blideste barnet! Gratulerer med dagen, Adrienne- vi elsker deg», skriver prinsesse Madeleine under bildet av bursdagsbarnet på sin Instagram-konto.

De lille jentas fulle navn er Adrienne Josephine Alice, hertuginne av Blekinge, og er prinsesse Madeleine og Christopher O'Neills tredje, og foreløpig yngste, barn.

- Veldig søt

Det var altså 9. mars 2018 at den svenske prinsessen og ektemannen ønsket sitt tredje barn velkommen. Fra før har ekteparet datteren Leonore (5) og sønnen Nicolas (3).

- Hun er veldig søt. Jeg kan ikke si mer enn det, vi har ikke sett øyenfargen ennå. Hun har mer hår enn Nicolas. Svart hår. Hun er søt, sa den stolte faren til oppmøtt presse like etter fødselen, ifølge Aftonbladet.

En drøy måned senere takket også Madeleine for omtanken hun hadde mottatt i forbindelse med fødselen med et bilde av de stolte foreldrene og Adrienne på sin Facebook-side.

Dåpen til Adrienne fant sted i Drottningholms slottskyrka 8. juni. Etter dåpen, som i hovedsak ble forrettet av erkebiskop Antje Jackelén, holdt det svenske kongeparet en mottakelse for inviterte gjester på Drottningholms slott

DØPT: Erkebiskop Antje Jackelén sammen med prinsesse Madeleine, som holder prinsesse Adrienne under dåpen i Drottningholms slottskyrka. Foto: Janerik Henriksson/TT / NTB scanpix
DØPT: Erkebiskop Antje Jackelén sammen med prinsesse Madeleine, som holder prinsesse Adrienne under dåpen i Drottningholms slottskyrka. Foto: Janerik Henriksson/TT / NTB scanpix Vis mer

Da den lille jenta var blitt fire måneder, delte også prinsesse Madeleine et søtt bilde av seg selv og yngstedatteren.

«For fire måneder siden ble denne lille engelen født. Vi er så takknemlige», skrev en smilende Madeleine, etterfulgt av en hjerte-emoji, til Instagram-innlegget.

Bor i Florida

Selv om lille Adrienne har tittelen «hertuginne av Blekinge», bor bursdagsbarnet for tiden langt unna Sverige.

I august ble det kjent at prinsesse Madeleine (36) hadde bestemt seg for å forlate Sverige nok en gang. Tidligere har hun bodd i London sammen med ektemannen Chris O'Neill (44), men denne gangen bestemte paret seg for å ta med barna til solfylte Florida.

«Prinsesse Madeleine og herr Christopher O'Neill planlegger i høst å flytte til Florida i USA for en tid framover. Tidspunktet og muligheten passer familien bra, da barna fortsatt er i førskolealder», skrev slottet den gang.

LES OGSÅ: Følte seg tvunget til å bryte baby-tradisjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer