Maddes bryllup er utsatt

- Dessverre blir det ikke bryllup i år...

UTSETTES: Bryllupet mellom prinsesse Madeleine og Jonas Bergström utsettes.  Foto: AP
UTSETTES: Bryllupet mellom prinsesse Madeleine og Jonas Bergström utsettes. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Det har den siste tiden versert en rekke spekulasjoner vedrørende svenske prinsesse Madeleines (27) forhold til forloveden Jonas Bergström (31).

Paret har ikke vist seg sammen offentlig siden desember i fjor, og mandag denne uken skrev Expressen at forholdet har blitt så anstrengt at Madeleine ikke ønsker å bo sammen med forloveden.

Avisen skrev også at det var tvilsomt at det ville bli bryllup mellom de to i løpet av året, slik det ble åpnet for da de kunngjorde sin forlovelse i august i fjor.

Nå avslører Aftonbladet at bryllups-ryktene stemmer, og at paret utsetter bryllupet.

Det er dronning Silvia som skal ha bekreftet at det ikke blir bryllup mellom de to i 2010. 

- Dessverre blir det ikke bryllup i år, sier hun til avisen.

Ifølge dronningen er det flere årsaker til utsettelsen.

- Det sier seg selv. Det er mye som hender nå som er veldig intenst. Så jeg synes at Madeleine har rett til en rolig tid rundt sitt eget bryllup, sier Silvia.

Hoffreporter i Se og Hør, Kjell Arne Totland, sier til Seher.no at han tror dronningen uttaler seg om saken slik at datteren og forloveden kan få litt ro etter alle oppslagene.

- Når dronning Silvia nå bekrefter at Madeleine og Jonas' bryllup ikke blir i år, er det nok først og fremst  for å få litt ro rundt saken - både for datteren og kongehusets skyld. Det har vært kjent en stund at prinsesse Madeleine og Jonas Bergström har visse problemer i sitt forhold - og Se og Hør har jo nettopp i dagens utgave en stor og oppsiktsvekkende sak om dette. Jeg registrerer ellers at Silvia understreker at at Madeleine har det bra, så får vi bare håpe at alt ordner seg til det beste for henne, sier Totland til Seher.no.

Det er kun noen få måneder til bryllupet mellom kronprinsesse Victoria og Daniel Westling, og kilder Expressen har snakket med hevder at det er nettopp dette som er årsaken til at Madeleine og Jonas ikke vil bekrefte et brudd.

Paret har også tidligere gjennomgått en krise i deres forhold, og venner av paret har fortalt at de pratet om å gå hvert til sitt i forbindelse med Nobelfesten i 2009.
 
Den siste tiden har de også sett svært lite til hverandre, da Jonas har arbeidet lange dager hos advokatfirmaet Vinge, mens Madeleine har vært på ferie i Verbier og London med venninner.

Tross ryktene vil imidlertid ikke dronning Silvia kommentere ryktene om de to.
 
- Jeg må si at jeg har lest lite aviser og jeg vil bare si at prinsesse Madeleine har det veldig bra og at alt er ok, sier hun.

Og på direkte spørsmål om hun da mener at alt er bra mellom Madeleine og Jonas svarer hun «ja».

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Vil ikke bo sammen med Jonas