Madde viser frem datteren på Facebook

Lille prinsesse Leonore sjarmerer i nusselig vårantrekk.

STOLT MAMMA: Prinsesse Madeleine delte et søtt vårbilde av datteren, prinsesse Leonore, på Facebook denne uken. Her er prinsessen fotografert under et besøk på Teknikparken i Gävle i februar.  Foto: Aftonbladet
STOLT MAMMA: Prinsesse Madeleine delte et søtt vårbilde av datteren, prinsesse Leonore, på Facebook denne uken. Her er prinsessen fotografert under et besøk på Teknikparken i Gävle i februar. Foto: Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar i fjor kom prinsesse Leonore Lillian Marie (1) til verden, da prinsesse Madeleine (32) nedkom med sin førstefødte i New York.

Prinsessen og ektemannen Chris O'Neill (40), som for tiden venter barn nummer to, er utvilsomt stolte av det lille sjarmtrollet sitt.

I anledning prinsesse Leonores ettårsdag for to måneder siden, delte Madeleine et søtt portrett av den lille datteren på Facebook-siden sin.

Fredag fulgte den vordende tobarnsmoren opp med et nytt bilde av lille prinsesse Leonore, som hun delte med sine over 660 000 Facebook-følgere.

Saken fortsetter under bildet.

Spring is finally here!

Posted by Princess Madeleine of Sweden on Friday, April 17, 2015

«Våren er endelig her!», skriver prinsesse Madeline til bildet, som i løpet av et par timer fikk over 25 000 likes

På det søte fotografiet er ettåringen kledd i rosa boblejakke, matchende lue med uglemotiv, rosa genser og olabukser - og ørsmå, himmelblå Converse-lignende sko.

Den lille prinsessen, som nå åpenbart kan stå og gå for egen maskin, står og ser på noen vårblomster på en gressplen, med barnevognen sin i bakgrunnen.

- Så stor lille prinsesse Leonore har blitt. Så søt, kommenterer en av prinsesse Madeleines Facebook-følgere begeistret.

- Dyrebare lille prinsesse, skriver en annen.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLTE PÅ DÅPSDAGEN: 8. juni 2014, akkurat ett år etter at prinsesse Madeleine og Chris O Neill giftet seg, ble prinsesse Leonore døpt i Stockholm. Foto: TT NYHETSBYRÅN
STRÅLTE PÅ DÅPSDAGEN: 8. juni 2014, akkurat ett år etter at prinsesse Madeleine og Chris O Neill giftet seg, ble prinsesse Leonore døpt i Stockholm. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Entusiastisk mamma

Prinsesse Madeline har tidligere måttet tåle kritikk for å være fraværende og lite folkelig, og er blitt regnet som den minst populære i Sveriges kongefamilie.

At hun nå gladelig deler sjarmerende bilder av sin lille prinsesse på Facebook, vil kanskje bidra til at den utradisjonelle prinsessen får en varig høyere stjerne blant det svenske folk.

Prinsessen ser i hvert fall ut til å ha gått inn i morsrollen for fullt.

- Vi er så lykkelige over å ha fått Leonore. Hun er en liten engel, skrev Madeleine på Facebook-siden sin kort tid etter fødselen.

Og etter at det svenske hoffet før jul annonserte at Madeleine og Chris skulle bli foreldre igjen, fulgte prinsessen opp med en personlig melding til Facebook-følgerne sine:

- Det gjør meg så glad å kunne dele den fantastiske nyheten med dere, om at Chris og jeg venter vårt andre barn! skrev hun lykkelig dengang.

SJARMERENDE ETTÅRING: Lille prinsesse Leonore er utvilsomt prinsesse Madeleine og Chris O Neills øyensten. Om noen måneder blit hun storesøster til en liten søster eller bror.  Foto: Kungahuset
SJARMERENDE ETTÅRING: Lille prinsesse Leonore er utvilsomt prinsesse Madeleine og Chris O Neills øyensten. Om noen måneder blit hun storesøster til en liten søster eller bror. Foto: Kungahuset Vis mer

LES OGSÅ: - Amming er en fulltidsjobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer