TILBAKE TIL USA: Prinsesse Madeleine bekrefter i et nytt intervju at hun vil reise tilbake til USA til høsten. Foto: Stella Pictures
TILBAKE TIL USA: Prinsesse Madeleine bekrefter i et nytt intervju at hun vil reise tilbake til USA til høsten. Foto: Stella Pictures Vis mer

Madde reiser tilbake til USA

Prinsesse Madeleine har ingen planer om å bli værende i Sverige.

Publisert
SEHER.NO: Svenske prinsesse Madeleine har etter bruddet med forloveden Jonas Bergström og skandalene rundt sin egen far, brukt lite tid på representasjon i hjemlandet.

Da det ble kjent at hun heller ikke hadde tenkt seg hjem til feiringen av den svenske nasjonaldagen 6. juni, ble imidlertid planene endret i siste liten etter press fra moren dronning Silvia.

Nå har imidlertid prinsessen - som skal ha tatt påstandene om utroskap og strippebesøk rundt kong Carl Gustaf svært tungt - bestemt seg for å reise tilbake til USA.


I et intervju som er lagt ut på det svenske hoffets hjemmeside, sier prinsesse Madeleine at hun ønsker å jobbe mer med veldedighetsorganisasjonen Childhood.

I USA venter også Chris O' Neill, som prinsesse Madeleine skal ha datet siden februar.

At prinsessen er den personen i kongefamilien som nyter minst tillit blant sitt folk, ser ikke ut til å få  henne til å endre på planene.

Ifølge en undersøkelse gjort av Aftonbladet og Sifo, sa bare tolv prosent av de spurte at de hadde stor tillit til henne.

- Jeg kommer til å returnere til USA til høsten og fortsette arbeidet for Childhood. I tillegg til å være prosjektleder, så kommer jeg til å jobbe med å utvikle Childhoods varemerke ytterligere i USA, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Full klaff om Madde forlover seg nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer