LYKKELIGE: Madde og kjæresten Jonas Bergström har vært sammen i fire år, men de får ikke lov til å gifte seg. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Madde og kjæresten Jonas Bergström har vært sammen i fire år, men de får ikke lov til å gifte seg. Foto: Stella PicturesVis mer

Madde ønsker seg barn

Prinsesse Madeleine avslører at hun innen ti år har barn.

SEHER.NO: Svensk presse har den siste tiden spekulert i om verdens flotteste prinsesse er gravid, men skal vi tro prinsesse Madeleine (25) selv vil det ikke komme noen barn før om lang tid...


- Forhåpentligvis er jeg mamma og har gjort noe veldig bra, svarer Madde på spørsmålet om hva hun gjør om ti år.


I et intervju med Året rundt snakker Madeleine ut om fremtidsplanene og om forholdet til sin mor, dronning Silvia, skriver Aftonbladet.


Prinsesse Madeleine studerer for tiden på Socialhögskolan i Stockholm, og ifølge Aftonbladet har hun planer om å studere barnepsykologi til høsten.


Men til tross for at Madde vil studere barnepsykologi, kan de se ut til at det er dronning Silvias stiftelse "Worls Childhood Foundation" som ligger prinsessens hjerte nærmest.


Interessen for dette fikk hun da hun var med Silvia til Brasil for to år siden. Og det er ingen tvil om at dette hjelper snus-prinsessen i å ha god kontakt med sin mor.


- Etter denne reisen følte jeg at det var dette jeg ville drive med, sier hun.


- Mamma og jeg snakker faktisk sammen ofte nå. Vi deler samme interesse og engasjement. Foreldrene mine har veldig ofte fullpakket program, så det kan være vanskelig for meg å bare ta opp telefonen og ringe mamma på samme måte som andre barn kan gjøre, sier en åpenhjertig Madde til Året rundt ifølge Aftonbladet.


LES OGSÅ: Nekter Madde å gifte seg