Madde ombestemte seg

Mandag ble Victorias favorittonkel begravet - men Madeleine kommer først til minnegudstjenesten.

VAR TILSTEDE: Mens prinsessen glimret med sitt fravær, var dronning Silvia tilstede i den kongelige begravelsen i Sverige. Foto: Stella Pictures
VAR TILSTEDE: Mens prinsessen glimret med sitt fravær, var dronning Silvia tilstede i den kongelige begravelsen i Sverige. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag var begravelsen for svenskekongens onkel grev Carl Johan Bernadotte. Neste hele den svenske kongefamilien var samlet for å ta farvel med sin elskede slektning, og deler av den danske. Men prinsesse Madeleine (29) glimret med sitt fravær også denne gangen.  

Den svenske prinsessen har fått mye kritikk for å ikke delta nok det siste året,  og fraværet fra begravelsen gir mer ild til kritikernes bål.
 
Men det hjelper nok at Madde er på plass i morgen, når kongefamilien skal ha en minnegudstjeneste for onkel Carl Johan i Slottkirken i Stockholm. På den måten får hun også tatt et verdig farvel med ham.
 
Prinsessen skulle egentlig komme tilbake til Sverige senere denne uken. Neste uke skal niesen Estelle døpes, og det vil Madde selvfølgelig få med seg.
 
Men mens Madde er på plass i barnedåpen, er det en annen som vil glimre med sitt fravær: Kronprinsesse Mette-Marit (38).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ga etter for presset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer