PÅ JOBB: Prinsesse Madeleine brenner for World Childhoods Foundation, og er stadig ute på jobb i kraft av sin rolle der. Her besøker hun prosjektet GRADS i Ohio.  Foto: Childhood Foundation/Facebook
PÅ JOBB: Prinsesse Madeleine brenner for World Childhoods Foundation, og er stadig ute på jobb i kraft av sin rolle der. Her besøker hun prosjektet GRADS i Ohio. Foto: Childhood Foundation/FacebookVis mer

Madde i reklamekampanje

Snakker om sin hjertesak.

Se video av prinsessen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Prinsesse Madeleine (30) har måtte tåle mye kritkk for at hun flyttet til USA, og ikke gjør jobben sin som prinsesse av Sverige. Men prinsessen ligger ikke bare på latsiden.

Hun jobber som kjent til daglig for den veldedige organisasjonen GWorld childhood Foundation». En organisasjon hennes mor dronning Silvia (68) stiftet i 1999 for å hjelpe vanskeligstilte barn verden over.

Nå er også den nyforlovede prinsessen frontfigur i organisasjonens reklamekampanje:

- Jeg mener alle barn har rett til en lykkelig barndom. Hei, jeg er prinsesse Madeleine av Sverige. 

Slik innleder den en engasjert Madeleine reklamevideoen. Hør og se mer av prinsessen når hun snakker om sin store hjertesak.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Nå er de begge forlovet!