<strong>UTEN KJÆRESTEN:</strong> Prinsesse Madeleine kom med pappa kong Carl Gustaf og mamma dronning Silvia. Kjæresten Chris O'Neill var ikke å se på ballet på Hilton Hotel i New York. Foto: UK Press Ltd
UTEN KJÆRESTEN: Prinsesse Madeleine kom med pappa kong Carl Gustaf og mamma dronning Silvia. Kjæresten Chris O'Neill var ikke å se på ballet på Hilton Hotel i New York. Foto: UK Press Ltd Vis mer

Madde festet uten Chris

Prinsesse Madeleine stjal showet på ball i New York.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til lørdag norsk tid, var det duket for ball på Hilton hotel i New York og sjelden har vel storbymetropolen sett flere kongelige samlet på et brett.

Seher.no og Se og Hør har fulgt det norske kongeparet på deres snart to uker lange USA-reise, og siste kvelden før de skulle reise hjem til Norge kastet de glans over «American Scandinavian Foundations» 100-årsjubileum sammen med det svenske kongeparet, det danske kronprinsparet og presidentene i Finland og på Island.

Men den som fikk aller mest oppmerksomhet, spesielt hos amerikansk presse, var svenske prinsesse Madeleine som helt tydelig må ha gått ned i vekt. På tross av kjole med korsettliv, så vi lite til hennes tidligere så fagre byste.


Prinsessen har tidligere fått mye kritikk for sine dype utrigninger, men som altså nå var sporløst forsvunnet.

Madde tok nærmest pusten fra forsamlingen da hun kom skridende opp på den røde løperen i en champagnefarget kjole med tilhørende pelsstola.

De relativt nye mørke lokkene var slått ut og bredte seg rundt prinsessens vevre skuldre. Det eneste som manglet for å gjøre det hele fullkomment, var prinsessens kjære Chris O’Neill (35) ved hennes ide.

I stedet måtte den svenske prinsessen ta til takke med sine foreldre som følge til festen. Men for Madde var nok slett ikke det noe dårlig erstatning. Hun bor som kjent i New York, og synes helst sikkert det var godt å få litt tid med mamma og pappa når de først er i byen. De tre så ut til å kose seg sammen, og spøke og lo seg i mellom flere ganger.

Madeleine fikk også benyttet anledningen til å snakke en hel del med danske kronprins Frederik (43) som var hennes bordkavaler for anledningen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kong Harald tråkket på Sonjas kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer