Madde dro til USA - dropper Nobel

- Minnene om fjorårets fester blir kanskje for sterke for Madeleine. I fjor hadde hun jo forloveden Jonas Bergström ved sin side.

REISTE TILBAKE TIL NEW YORK: Like etter at prinsesse Madeleine hadde deltatt på riksdagssupeén sammen med resten av kongefamilien reiste hun tilbake til New York. Foto: STELLA PICTURES
REISTE TILBAKE TIL NEW YORK: Like etter at prinsesse Madeleine hadde deltatt på riksdagssupeén sammen med resten av kongefamilien reiste hun tilbake til New York. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Madeleine har forlatt Sverige. Torsdag ettermidag fløy prinsessen til sin nye hjemby, New York - dette bare timer etter at hun hadde vært med på riksdagssupeén sammen med resten av den svenske kongefamilien.

Dette betyr at Madde vil gå glipp av Nobel-festen i sitt hjemland.

- Det er synd at prinsesse Madeleine ikke blir å finne ved årets Nobel-festligheter i Stockholm. Nobel-festen er en av årets største sosiale begivenheter i Sverige – og det er alltid hyggelig når hele kongefamilien er samlet. I år er jo også prins Daniel med for første gang, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.
 
Det er ikke bare arbeidet med «Childhood Foundation» som gjør at prinsessen haster tilbake til USA. Ifølge svenske Expressen, så forlater Madeleine Stockholm tidligere enn planlagt, ettersom hun for en hver pris vil unngå å støte på eks-forloveden Jonas Bergström.

Siden paret brøt sin forlovelse tidligere i år, har de holdt seg så langt unna hverandre som mulig. Det kan godt tenkes at Madeleine ikke ønsker å bli minnet på de vonde utroskaps-avsløringene.


- Minnene om fjorårets fester blir kanskje for sterke for Madeleine. I fjor hadde hun jo forloveden Jonas Bergström ved sin side, sier Totland.Imidlertid vil prinsessen returnere til Sverige for å feire jul med familien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Står sammen etter skandalene