BÆRER RINGEN: Prinsesse Madeleine bærer fortsatt forlovelsesringen hun fikk av Jonas Bergström i fjor.  Foto: SCANPIX
BÆRER RINGEN: Prinsesse Madeleine bærer fortsatt forlovelsesringen hun fikk av Jonas Bergström i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer

Madde beholder ringen på fingeren

Men kontakten med forloveden har vært «iskald».

SEHER.NO:  Onsdag kunne det svenske kongehus bekrefte at prinsesse Madeleine (27) og forloveden Jonas Bergström (31) fortsatt er et par, til tross for de mange brudd-ryktene som har versert i pressen den siste tiden.

- Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström er fortsatt et par og de trenger nå å få være i fred, sa Nina Eldh, hoffets informasjonssjef, til Aftonbladet onsdag. 

Ryktene om et mulig brudd mellom Madeleine og forloveden startet tidligere denne måneden, og ble forsterket da dronning Silvia i forrige uke bekreftet at bryllupet mellom de to har blitt utsatt.

Hva som er årsaken til problemene mellom Madeleine og Jonas er fortsatt usikkert. Tirsdag kunne imidlertid ukebladet Se og Hør avsløre at norske Tora Uppstrøm Berg (21) fra Meråker, skal ha hatt en het natt med Jonas under et opphold på skistedet Åre.

Dette har fått svenske medier til å rase og flere mener at prinsessen bør bryte sitt forhold til Bergström.

«Bryt forlovelsen, Madeleine. Nå er det på tide at hoffets kriserådgivere setter ned foten. Det surrer av rykter, og norske Tora trenger ikke å være den eneste som føler seg foranlediget til å fortelle at hun har vært sammen med gutten som skal bli hertug»», skrev Aftonbladets politiske kommentator og stedfortredende ansvarlige redaktør, Lena Mellin, i en kommentar i onsdagens avis.

Ifølge Expressen har Madeleine nå bestemt seg for å ta en «time out» fra Jonas. Men til tross for at hun er usikker på deres fremtid sammen, skal hun angivelig ha bestemt seg for å beholde forlovelsesringeren på fingeren, enn så lenge.

Prinsessen skal ha hatt flere lange og alvorlige samtaler med både venner og familie de siste dagene, mens kontakten med forloveden omtales som «iskald».
 
Kilder forteller at hun er svært lei seg og skuffet over kjæresten, og at hun har visst om saken med norske Tora siden forrige uke. 

Da hun konfronterte Jonas med ryktene skal han imidlertid ha nektet for at det var noe sannhet i det, men nå som «affæren» har blitt offentlig kjent, føler prinsessen seg ydmyket overfor hele det svenske folk.

Lørdag drar Madeleine til USA for å jobbe med dronning Silvias organisasjon Childhood.

Ifølge hoffet skal reisen ha vært planlagt lenge før brudd-ryktene startet, men venner av prinsessen hevder dette er en time-out for at Madeleine skal få tid til å tenke og være litt borte fra Jonas. 

Prinsessen er ventet tilbake til Sverige i midten av mai, og da skal hun ha tatt en beslutning i forhold til forloveden.

Venner av prinsessen sier imidlertid at dette ikke er noen lett avgjørelse for henne. Madeleine og Jonas har vært kjærester i ni år, og prinsessen føler dermed at forholdet fortjener en ordentlig sjanse.

Dette er også hovedårsaken til at hun velger å beholde forlovelsesringen på fingeren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De er fortsatt sammen