- Må vi be onkel Harald?

Det norske kongeparet får gjennomgå i engelsk avis.

I  BRYLLUP: Kong Harald og dronning Sonja er klare for å reise til London i forbindelse med bryllupet til prins William 29. april, men ikke alle er like imponert over deres deltakelse... Foto: SCANPIX
I BRYLLUP: Kong Harald og dronning Sonja er klare for å reise til London i forbindelse med bryllupet til prins William 29. april, men ikke alle er like imponert over deres deltakelse... Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kong Harald og dronning Sonja er på plass når britiske prins William 29. april får sin Kate Middleton i det som regnes som et av årets største bryllup.

Men ikke alle er briter er imponert av tilstedeværelsen til det norske kongeparet og representantene fra de andre europeiske kongehusene, som har meldt sin ankomst til London.

I en spalte i nettutgaven av den engelske avisen The Guardian - med tittelen «må vi be onkel Harald?», harselerer journalisten Euan Ferguson med de for mange briter ukjente kongelige gjestene.

- Mange av dronning Victorias etterkommere forlater sine palasser, setter seg på et EasyJet-fly mens de tviholder på årets invitasjon. Man må alltid invitere slektningene, sukk, skriver han i en kommentar.

Ferguson intervjuer også den amerikanske motebloggeren Amy Odell i New York Magazine, som hevder de kongelige bryllupsgjestene er så godt som ukjente i USA.

- Vi er helt ville når det gjelder Kate. Men når det gjelder de andre europeiske kongelige? Jeg tror ikke det. Det var en prinsesse som giftet seg nylig, fra Sverige eller noe sånt. Det var ganske hyggelig , men bare for en dag. Det er litt interesse rundt Spanias kronprinsesse Letizia, og Carla Bruni (kona til Frankrikes president Nicolas Sarkozy, red.anm), men jeg antar hun ikke regnes som kongelig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper kaos