Prins William:

- Må være en aprilsnarr

Fansen i harnisk etter at prins William stakk av med spesiell «tittel».

FÅR TYN: Prins William ble nylig «kåret» til den mest sexy skallede mannen i verden. Dette får flere fans til å klø seg i hodet. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB
FÅR TYN: Prins William ble nylig «kåret» til den mest sexy skallede mannen i verden. Dette får flere fans til å klø seg i hodet. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendismennene Mike Tyson (54), Jason Statham (53) og Dwayne «The Rock» Johnson (48) har alle én ting til felles - nemlig blanke isser.

De tre stjernene blir beundret av begge kjønn verden over, og man skulle kanskje tro at en av dem ville nådd helt til topps i en rangering over de mest sexy, skallede mennene i verden, men den gang ei.

Det er visstnok ingen ringere enn prins William (38) som har stukket av med «seieren» som «verdens mest sexy skallede mann».

Dette til tross for at den britiske arveprinsen fremdeles har hår på hodet.

Ifølge en britisk undersøkelse utført av spesialister på plastisk kirurgi i selskapet Longevita, har prinsens navn dukket opp sammen med ordet «sexy» millioner av ganger i ulike google-søk, ifølge The Sun.

Prinsen ble beskrevet som «sexy» hele 17,6 millioner ganger - og dermed ligger han milevis over neste mann på lista.

Mike Tyson ble en god nummer to med 8,8 millioner treff. Deretter fulgte Jason Statham, Pitbull (40) og Michael Jordan (58) hakk i hæl.

«Han er ikke engang fullstendig skallet!»

Den temmelig uhøytidelige «kåringen» har fått fansen - og selv de skallede celebritetene - til å heve øyenbrynene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer