- Må lære å leve med situasjonen

Kronprinsesse Victoria snakker ut som Estelles framtid.

PRINSESSE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel forbereder Estelle på framtiden. Foto: Frank Rollitz/Schneider-P/SIPA/A
PRINSESSE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel forbereder Estelle på framtiden. Foto: Frank Rollitz/Schneider-P/SIPA/A Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er for tiden på offsielt besøk til Tyskland. Det svenske kronprinsparet er svært populære i landet, ettersom dronning Silvia er født i Tyskland.

I forkant av besøket inviterte det svenske slottet tysk presse til Sverige.Det skrives for tiden side opp og side ned om Madeleine og hennes kommende nedkomst - men tysk presse er også svært opptatt av hvordan det går med lille Estelle og hennes tilvenning til en kongelig rolle:

– Jeg tror at tilvenningen kommer til å komme naturlig for Estelle. Hun må lære å takle situasjonen, og leve med den. Jeg håper vi kan gi henne en trygg oppvekst fyllt med kjærlighet, for å gi henne en best mulig start i livet og et stabilt ståsted, sier Victoria i intervjuet med Frankfurter Allgemeine.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg håper Estelle blir en oppegående jente som ser ting slik de er, uttalte Victoria videre.

Den svenske kronprinsessen fortalte også at hun elsker å lese bøker til Estelle:

- Man opplever sin barndom igjen, og det er moro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer