BURSDAGSBARNET! Kronprinsesse Victoria fyller 32 år tirsdag – og feires tradisjonen tro i ferieparadiset på Øland. Men vil forloveden Daniel vise seg ved hennes side? Bildet er fra Victorias 25-årsdag i 2002. Foto: Scanpix
BURSDAGSBARNET! Kronprinsesse Victoria fyller 32 år tirsdag – og feires tradisjonen tro i ferieparadiset på Øland. Men vil forloveden Daniel vise seg ved hennes side? Bildet er fra Victorias 25-årsdag i 2002. Foto: ScanpixVis mer

Må hun feire bursdag alene?

Forlovedens helse truer med å legge demper på Victorias feiring i dag.

SEHER.NO: Tirsdag fyller kronprinsesse Victoria 32 år – og feires tradisjonen tro med jubel og folkefest. Men får vi se forloveden Daniel ved hennes side…?

Helt siden forlovelsen mellom Sveriges unge kronprinsesse og Daniel Westling ble kunngjort i februar, hadde svenskene regnet med at de for første gang to ville hilse publikum og presse sammen på årets ”Victoria-dag” på Øland.

Men så kom Daniels nyretransplantasjon i mai og gjorde alt mer usikkert…

Victorias forlovede har gjort store fremskritt, men han er fortsatt rekonvalesent etter operasjonen – og må være forsiktig så han ikke får infeksjoner.

- Jeg håper og tror Daniel vil stå ved Victorias side under i alle fall deler av bursdagsfeiringen tirsdag. Daniel ferierer for tiden på Solliden slott sammen med Victoria og hennes familie – og trolig er det dagsformen som avgjør om han vil vise seg offentlig, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, til Seher.no.
Han spådde i fjor på Seher.no at Victoria og Daniel ville være forlovet før årets bursdagsfeiring.

Se og Hørs hoffreporter har selv vært på Øland og feiet Victorias bursdag flere ganger.

- Det er alltid en stor opplevelse. Hele øya står formelig på hodet denne dagen. Feiringen starter faktisk allerede om formiddagen. Da får publikum nemlig komme inn i parken på Solliden slott og gratulere Victoria. Folk møter frem i tusentall - for å synge bursdagssangen og overrekke blomster og gaver. Og Victoria tar seg god tid med dem alle.

- Om kvelden er det så stor utendørs festforestilling med svenske og utenlandske artister på Borgolm Idrettsplass med hele kongefamilien på første benkerad – før det blir privat fødselsdagsmiddag for familie og venner på Solliden slott.

Og der blir i alle fall Daniel helt sikkert med, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Himmelsk suksess for Märtha