Tessy:

Lykkelig etter den skitne skilsmissen

Eks-prinsessen har forlovet seg på ny etter det kongelige bruddet.

FORLOVET: I 2019 ble skilsmissen mellom Tessy de Nassau og prins Louis formelt sluttført. Nå er hun forlovet på ny. Foto: Nick Harvey / REX / NTB
FORLOVET: I 2019 ble skilsmissen mellom Tessy de Nassau og prins Louis formelt sluttført. Nå er hun forlovet på ny. Foto: Nick Harvey / REX / NTB Vis mer
Publisert

I januar 2017 sto eks-prinsesse Tessy Antony de Nassau (35) og prins Louis (34) av Luxembourg for en kongelig sjokknyhet da de annonserte at de skulle skilles etter ti år som mann og kone.

Kongelige skilsmisser er ikke akkurat hverdagskost - men bruddet mellom Tessy og prinsen kan sies å ha vært langt tøffere enn samlivsbrudd flest.

Dette var nemlig starten på en årelang strid med skittkasting og krangling om penger - og først i 2019 ble skilsmissen sluttført. Sammen har de sønnene prins Gabriel (14) og prins Noah (13).

Nå er det imidlertid ingen tvil om at Tessy har gått videre etter skilsmissen. I 2020 fant hun nemlig lykken på ny med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel, og på nyttårsaften kunne eks-prinsessen røpe på Instagram at de har forlovet seg.

«Ja til 2021 og mange flere år sammen», skrev 35-åringen under et bilde der hun holder godt rundt den ferske forloveden.

Ifølge Royal Central fant frieriet sted i Sveits på nyttårsaften.

- Etter å ha kommet oss gjennom det ekstraordinære og vanskelige året i fjor sammen, tok jeg sjansen på å ta det neste steget i forholdet vårt, og jeg er overlykkelig over at Tessy sa ja, sa en stolt Floessel til nettstedet nylig.

Det vordende ekteparet hadde kjent hverandre i mange år før de i fjor bekreftet at de var i et forhold sammen. De har imidlertid ikke fortalt når bryllupet skal stå ennå.

I mai i fjor snakket Tessy åpenhjertig om forholdet i et intervju med HELLO.

- Jeg er veldig lykkelig. Det tok meg lang tid, men jeg er lykkelig nå. Jeg er sikker på at alle som leser dette og som har blitt skilt, vil forstå og huske hvordan det føles, sa 35-åringen da.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Vekket oppsikt

Til tross for at Tessy nå har gått videre, er eksen prins Louis fortsatt en singel mann. De giftet seg i 2006, etter at Tessy ble gravid året i forveien.

Det vakte nemlig oppsikt over hele Europa da hoffet i Luxembourg annonserte at den da 19 år gamle prinsen ventet barn med sin borgerlige kjæreste - før de i det hele tatt hadde giftet seg.

Tessy og prins Louis skal være gode venner nå, til tross for den skitne skilsmissen for noen år tilbake. Høsten 2017 skrev Telegraph at Tessy og prinsen hadde sett seg nødt til å ta skilsmissen til retten for å komme til enighet, etter at Tessy skal ha blitt beskyldt for å være en «gold digger»

UNGT EKTEPAR: Tessy og prins Louis på bryllupsdagen i 2006. Den nyfødte sønnen Gabriel var en selvskreven gjest. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB
UNGT EKTEPAR: Tessy og prins Louis på bryllupsdagen i 2006. Den nyfødte sønnen Gabriel var en selvskreven gjest. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB Vis mer

Prinsen selv ble beskyldt for å sverte Tessys navn etter et intervju han skal ha gjort med et nasjonalt magasin.

The Daily Telegraph kunne ikke avsløre detaljer rundt det omstridte oppgjøret eller beløpet Tessy var ute etter. En høyesterettsdommer hadde nemlig lagt ned begrensninger for hva pressen kunne sitere fra de finansielle stridighetene i retten.

Eks-prinsessens advokat, Deborah Bangay QC, forklarte i retten at hennes klient kun var ute etter et rettferdig beløp.

- Min klient har ikke noe ønske om å saksøke, og hun kom med et svært rimelig og fornuftig forslag. Dessverre ble forslaget avvist og klienten min hadde ikke annet valg enn å ta dette videre i retten, sa advokaten.

I etterkant uttalte Bangay at Tessy ikke var en «gold digger».

GODE VENNER: De to eksene skal være gode venner tross den skitne skilsmissen. Her med sønnene i 2014. Foto: Sebastian Nogier / EPA / NTB
GODE VENNER: De to eksene skal være gode venner tross den skitne skilsmissen. Her med sønnene i 2014. Foto: Sebastian Nogier / EPA / NTB Vis mer

- Hun er ingen «gold digger». Langt ifra. Hun søker rett og slett et rettferdig og ordentlig oppgjør.

I april 2019 kom Tessy og Louis endelig til enighet.

Det var i januar 2017 storhertugparet Henri (65) og Maria Teresa (64) annonserte sønnens skilsmisse.

- Deres kongelige høyheter, storhertug og storhertuginne av Luxembourg, er lei seg for å meddele at prins Louis og prinsesse Tessy har bestemt seg for å skilles. De ber om respekt og forståelse for privatlivets fred i disse vanskelige tider, het det i pressemeldingen den gang.

LES OGSÅ: - Tror det er pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer