Tessy:

Lykkelig etter den skitne skilsmissen

Eks-prinsessen har forlovet seg på ny etter det kongelige bruddet.

FORLOVET: I 2019 ble skilsmissen mellom Tessy de Nassau og prins Louis formelt sluttført. Nå er hun forlovet på ny. Foto: Nick Harvey / REX / NTB
FORLOVET: I 2019 ble skilsmissen mellom Tessy de Nassau og prins Louis formelt sluttført. Nå er hun forlovet på ny. Foto: Nick Harvey / REX / NTB Vis mer
Publisert

I januar 2017 sto eks-prinsesse Tessy Antony de Nassau (35) og prins Louis (34) av Luxembourg for en kongelig sjokknyhet da de annonserte at de skulle skilles etter ti år som mann og kone.

Kongelige skilsmisser er ikke akkurat hverdagskost - men bruddet mellom Tessy og prinsen kan sies å ha vært langt tøffere enn samlivsbrudd flest.

Dette var nemlig starten på en årelang strid med skittkasting og krangling om penger - og først i 2019 ble skilsmissen sluttført. Sammen har de sønnene prins Gabriel (14) og prins Noah (13).

Nå er det imidlertid ingen tvil om at Tessy har gått videre etter skilsmissen. I 2020 fant hun nemlig lykken på ny med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel, og på nyttårsaften kunne eks-prinsessen røpe på Instagram at de har forlovet seg.

«Ja til 2021 og mange flere år sammen», skrev 35-åringen under et bilde der hun holder godt rundt den ferske forloveden.

Ifølge Royal Central fant frieriet sted i Sveits på nyttårsaften.

- Etter å ha kommet oss gjennom det ekstraordinære og vanskelige året i fjor sammen, tok jeg sjansen på å ta det neste steget i forholdet vårt, og jeg er overlykkelig over at Tessy sa ja, sa en stolt Floessel til nettstedet nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer