Luxembourg i bryllupsrus

Bryllupsforberedelsene er i full gang i Luxembourg før vielsene mellom kronprins Guillaume og grevinne Stephanie de Lannoy.

KLAR FOR Å GIFTE SEG: - Jeg gleder meg til å gifte meg, smilte kronprins Guillaume under sitt siste offisielle oppdrag før vielsen lørdag. Foto: Fame Flynet
KLAR FOR Å GIFTE SEG: - Jeg gleder meg til å gifte meg, smilte kronprins Guillaume under sitt siste offisielle oppdrag før vielsen lørdag. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  - Det blir ikke større enn dette. Alle gleder seg til bryllupet. Det er flott av Guillaume endelig skal gifte seg med Stephanie - som en dag blir vår storhertuginne, forteller vår taxisjåfør Mark entusiastisk mens han peker på de festpyntede gatene.

Butikkvinduene i hovedstaden er pyntet med bilder av brudeparet og Luxembourgs røde, hvite og blå flagg. Avisene og magasinene har alle paret på sine forsider - og egne spesialbilag til ære for paret. 

Ved byens torg, Place Guillaume, står TV-busser fra mange europeiske land oppstilt. Kvartalet bortenfor er forberedelsene i full gang ved storhertugens palass og i Notre Dame-katedralen, der den religiøse vielsen finner sted lørdag.

I Luxembourg blir kronprinsen og hans kommende hustru hyllet for sin folkelighet og jordnære væremåte. Skuelystne ved Place Guillaume fikk selv et bevis på det torsdag kveld - da det kommende brudeparet plutselig kom gående over torget - som en del av generalprøven før bryllupet.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Siste jobb før bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer