«Luretelefon»-sykepleier funnet død

Hertuginne Kate og prins William i sorg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (30) ble mandag denne uken lagt inn på sykehuset King Edward VII i London, på grunn av den sjeldne svangerskapssykdommen hyperemesis gravidarum.

Dagen etter at graviditeten ble kjent, klarte et australsk radiopar å lure til seg informasjon fra Kates sykepleier via telefon, ved å utgi seg for å være dronning Elizabeth (86) og prins Charles (64).

I dag ble sykepleieren som tok imot tullefelefonen funnet død.

Ifølge nettstedet DailyMail ble tobarnsmoren Jacintha Saldanha funnet bare kort avstand fra sykehuset, og alt tyder på at kvinnen har begått selvmord.

Nå er hertugparet i dyp sorg:

- Deres tanker og bønner går til Jacintha Saldanhas familie, venner og kolleger i denne dypt tragiske tiden, sier paret i en pressemelding.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Hvorvidt Saldanha og Kate hadde personlig kontakt i løpet av hennes tre dager lange sykehusopphold er usikkert, men sannsynlig, skriver nettstedet videre.

Sykehusdirektør John Lofthouse ved King Edward VII sa i en uttalelse at han og hans kolleger er i sjokk over det tragiske dødsfallet.

- Jacintha har jobbet ved sykehuset i over fire år, og hun var en utmerket og respektert, som var populær blant sine kolleger, fortalte han etter at den tragiske nyheten ble kjent.

Den avdøde kvinnen etterlater seg mann og to barn.

Se video av Kate og William som forlater sykehuset øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Pippa besøkte søsteren på sykehuset 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer