Fyrstinne Charlene:

- Lurer på hva som egentlig feiler henne

Fyrstinne Charlene deler spesiell video på bursdagen sin.

FYLLER ÅR: Tirsdag fyller fyrstinne Charlene 44 år. Hun og ektemannen fyrst Albert har fått enorm oppmerksomhet gjennom ekteskapet. Foto: Shutterstock/ NTB
FYLLER ÅR: Tirsdag fyller fyrstinne Charlene 44 år. Hun og ektemannen fyrst Albert har fått enorm oppmerksomhet gjennom ekteskapet. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var alt annet enn en vanlig bryllupsdag da fyrst Albert av Monaco (63) giftet seg med den sørafrikanske svømmeren Charlene Lynette Wittstock (44) i 2011.

Fyrsten gikk ned på kne og fridde til den olympiske svømmeren 23. juni 2010, og sommeren etter ga de hverandre sitt «ja» i et storslagent bryllup - som skapte uventede overskrifter verden rundt.

Men mer om dette seinere - for både bryllup og ekteskap har sørget for en rekke overskrifter i tabloidpressen etter at Charlene giftet seg inn i Monacos fyrstefamilie.

- Lett å trekke paralleller

I dag, 25. januar, fyller Charlene, som i dag bærer tittelen fyrstinne Charlene av Monaco, 44 år. I den anledning har det blitt delt en gratulasjonsvideo på hennes offisielle Instagram-profil, og fødselsdagen er en ypperlig anledning til å se tilbake på sørafrikanerens tid i offentligheten.

- Videoen er jo som en slags oppsummering av livet til fyrstinnen fra hun var barn til nå. Det er kanskje ikke noe rart i og for seg på en bursdag, og er vel sikkert bare ment som en hyggelig bursdagshilsen fra veldedighetsorganisasjonen hennes, forklarer Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer