Lovet ikke å adlyde William

Kate Middleton gjorde som sin avdøde svigermor.

SA JA: Men Kate Middleton lovet ikke å adlyde prins William. Foto: All Over Press
SA JA: Men Kate Middleton lovet ikke å adlyde prins William. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Klokken 11.10 fredag ankom prins William (28) Westminister Abbey, hvor skulle gifte seg med sin Kate Middleton (29). Bruden ankom klokken 11.59 sammen med sin far, Michael Middleton.

Det var knyttet spenning til om Kate ville gjøre som sin avdøde svigermor, prinsesse Diana, da hun giftet seg med prince Charles i 1981, nemlig å utelate lovnaden om å adlyde ektemannen, noe som smått sjokkerte dengang.

Det gjorde Kate - hun lovet å elske og ære, men ikke å adlyde.

Prins William er i uniform, mens bruden kom i en kjole, som ulikt bryllupsløftet, ikke bar noen likheter til prinsesse Diana, med sitt lange slep og ubritiske utrigning - og med dronningsmorens tiara.

- Hun ser ut som en kopi av Grace Kelly, den vakreste prinsessen noensinne, i kjolestilen, sier moteekspert og tidligere redaktør i KK.no, Ine Thereze Gransæter til Seher.no.

William og Kate ble viet av sin personlige venn, erkebiskopen av Canterbury, Rowan Williams.

- Dere må begge gi den andre rom og frihet, sa erkebiskopen i sin tale til ekteparet, etter at de var erklært rette ektefolk.

Klokken 13.08 norsk tid kom William og Kaste ut fra kirken og ble møtt av tusener på tuser av jublende mennesker.

Sammen kjørete de med hest og åpen vogn til Buckingham Palace. Hestevognen er den samme som prins Charles og prinsesse Diana kjørte i i 1981. Hestene er eid av dronning Elisabeth.

Klokken 13.22 ankom brydeparet Buckingham Palace.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Victoria skjulte gravidmagen i bryllupet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer