Hertuginne Meghan og hertuginne Kate:

«Løgnene kommer frem nå»

Gammelt bilde av Kate og Meghan går viralt.

DEN GANG DA: Hertuginne Kate og hertuginne Meghan etter at sistnevnte giftet seg inn i familien. Nå er det imidlertid et eldre bilde som får oppmerksomhet. Foto: James Gourley / REX / NTB
DEN GANG DA: Hertuginne Kate og hertuginne Meghan etter at sistnevnte giftet seg inn i familien. Nå er det imidlertid et eldre bilde som får oppmerksomhet. Foto: James Gourley / REX / NTB Vis mer
Publisert

«Tvillinger». Dette var overskriften på forsiden av U Magazine i 2014. Forsidepiken var ingen ringere enn hertuginne Kate (39), men mer om det litt senere i denne saken.

For vi må nemlig begynne på starten, høsten 2016.

Den gang bekreftet prins Harry (36) at han hadde funnet lykken med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (39). Paret skulle senere forlove seg, gifte seg og stifte familie.

Blind date

Da de året etter delte den hyggelige nyheten om at de skulle gifte seg, avslørte det nyforlovede paret at de ble introdusert av en felles venn uten å ha kjennskap til hverandre.

Prinsen uttalte også at han aldri hadde hørt om «Suits»-stjernen før, og at det definitivt var en «blind date». 39-åringen sa seg den gang enig i det prinsen sa, og avslørte samtidig at som amerikaner visste hun ikke særlig mye om ham.

- Jeg har jo vokst opp i USA uten det samme forholdet til et kongehus som dere har, svarte Meghan Markle.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skapte spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

Men nå går Meghans ovennevnte sitat fra forlovelsen viralt sammen med et bilde fra 2014. Og det er her forsiden av hertuginne Kate kommer inn i bildet.

På bildet av hertuginnen av Sussex ser vi henne nemlig med U Magazine i hendene - noe som nå får flere til å sperre opp øynene. Det er nemlig akkurat det magasinet Kate var på forsiden av i 2014.

Delte meninger

Flere stusser derfor nå over at Meghan har uttalt at hun ikke visste noe særlig om den britiske kongefamilien før hun ble en del av den. Det skriver en rekke medier, deriblant Hello Magazine.

«Hun har sagt at hun ikke gjorde noen research på Harry eller familien hans før de ble gift. Var det fordi hun var mer interessert i det Kate hadde?», spør en Twitter-bruker, som også har lagt ved bilde av Meghan og magasinforsiden.

En annen hevder Meghan har «stalket» de kongelige i årevis. På bildet fra 2014 poserer Meghan med assisterende direktør for U Magazine, Denise Cash.

«Men hun kjente dem ikke i det hele tatt … Løgnene kommer frem nå», skriver en annen på Twitter.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

Selv om enkelte altså mener at hertuginnen ha visst mer om den kongelige familien enn hun ga uttrykk for, er det andre som tar 39-åringen i forsvar og mener man ikke kan konkludere noe ut ifra bildet.

- Og problemet/kontroversen her er? Kate er bare tilfeldigvis på forsiden, mener én.

Slo tilbake

Hva Meghan visste eller ei er det faktisk bare hun som vet, men en ting som er sikkert, er at forholdet mellom de to hertuginnene skal ha fått seg en kraftig trøkk de siste årene.

Det avslørte den tidligere amerikanske skuespilleren selv under Oprah Winfrey-intervjuet i mars. Helt siden Harry og Meghan giftet seg i 2018 har det florert rykter i britiske tabloider om at Meghan hadde fått svigersøster hertuginne Kate til å gråte før det kongelige bryllupet.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Meghan på sin side hevdet nylig at ryktene ikke stemte, og at det heller var motsatt - at Kate fikk henne til å gråte.

- Noen dager før bryllupet var hun lei seg over noe med kjolene til blomsterpikene. Det fikk meg til å gråte. Det såret meg virkelig, sa hun i intervjuet, og understreket at det ikke var noen konfrontasjon mellom de to.

Ifølge Meghan ba hertuginne Kate, som er gift med prins William, om unnskyldning for hendelsen, og Meghan beskrev svigersøsteren som «en god person».

Hva som er ståa mellom dem nå, vites ikke.

LES OGSÅ: - Det kommer aldri til å vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer