I SJOKK: Det må ha kommet som et sjokk for den svenske kongefamilien, at deres betrodde livvakt nå han være en ovegriper. Foto: AP/SCANPIX
I SJOKK: Det må ha kommet som et sjokk for den svenske kongefamilien, at deres betrodde livvakt nå han være en ovegriper. Foto: AP/SCANPIXVis mer

Livvakten arrestert for voldtekt

Kronprinsesse Victorias betrodde livvakt er mistenkt for grov voldsbruk og voldtekt.

SEHER.NO: I lang tid har politimannen vært en betrodd livvakt for den kongelige familien, med ansvar for blant annet kong Carl Gustaf og konprinsesse Victorias sikkerhet. På tirsdag ble han arrestert mistenkt for voldtekt.

Mannen ble pågrepet på jobb, og satt i varetektsfengsling i Stockholm. I tillegg til voldtekt skal han også ha påført kvinnen store skader som følge av vold, melder Expressen.

- Han er helt uskyldig i alle anklager. Etterforskningen må nå skje kjapt og den kommer til å vise at han ikke har gjort noe som helst, sier mannens advokat Patric Lindlon.

Det svenske hoffet vil verken bekrefte eller avkrefte om kongefamilien har blitt infomert om at en av deres nærmeste sitter mistenkt for voldtekt.

- Vi har ingen kommentar, sier Annika Sönnerberg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: - Snart forlover de seg.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.